ΔΙΑΦΟΡΑ

Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Οι πιθανότητες προφυλάκισης

Ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Κλήση από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης προκειμένου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν το 2008, το 2010 και το 2014 αντίστοιχα.

Η πρώτη έχει να κάνει με το αδίκημα του βιασμού και οι άλλες δύο αφορούν σε απόπειρες βιασμού, με τις καταγγελίες να προέρχονται από τρεις διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς, με την τρίτη να καταθέτει πως ο ηθοποιός προέβη σε σ$%0υαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της εντός θεατρικού χώρου.

Ο ίδιος καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, ωστόσο θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του. Μόλις η προκαταρκτικής εξέταση ολοκληρωθεί, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης σε βάρος του 57χρονου ηθοποιού.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορεί η πληροφορία πως ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο, καθώς ο ηθοποιός επιθυμεί να αφήσει την ίδια όσο και τον γιο τους εκτός των δικαστικών περιπετειών που θα ακολουθήσουν.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ