Νότιο Αιγαίο ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στους 1.168 οι εμβολιασμοί στην Κάλυμνο

Συμπληρώθηκαν 2 μήνες ,από τότε που έγιναν οι πρώτοι εμβολιασμοί στην Κάλυμνο και ο συνολικός αριθμός έχει ανέλθει στους 1168. Από αυτούς οι 1088 έγιναν από το  εμβολιαατικό Κέντρο Καλύμνου και οι 80 από τον ΕΟΔΥ στο Γηροκομείο του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  οι 1168 εμβολιασμοί που έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά στην Κάλυμνο από εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου και από το κλιμάκιο ΕΟΔΥ στο Γηροκομείο αντιστοιχούν σε 738 άτομα

Από τα 738 άτομα τα 308 έχουν κάνει μόνο την 1η δόση και τα 430 άτομα και την 1η και  τη 2η δόση.

Στα 738 άτομα περιλαμβάνονται Υγειονομικοί, προσωπικό Νοσοκομείου, ιδιώτες ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί ,προσωπικό και φιλοξενούμενοι Γηροκομείου,  ηλικιωμένοι άνω των 75 ετών.

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχει ετοιμαστεί και το δεύτερο εμβολιαστικό Κέντρο στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Καλύμνου και αναμένεται να δοθεί το “πράσινο φως” για να ξεκινήσει τους εμβολιασμούς.

Οι Εμβολιασμοί θα συνεχιστούν κανονικά κι αυτή την εβδομάδα, ενώ έχει προταθεί λόγω τη δυνατότητας που υπάρχει  στο Εμβολιαστικό κέντρο Καλύμνου, εμβολιασμοί που έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο να μεταφερθούν νωρίτερα και να γίνουν μέσα στον Μάρτιο.

Τι επόμενες ημέρες ανοίγει και η πλατφόρμα προγραμματισμού για την ηλικιακή κατηγορία 70-74 ετών

#pgnews – #ΥΓΕΙΑΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ