ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 4: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Σάκη – Νίκο και Τζέιμς

Ουρλιαχτά, φωνές και βαριές κουβέντες…

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Σάκης Κατσούλης και όλη η ομάδα ζήτησε από τον Νίκο να μπει ξανά η σημαία της μπλε ομάδας στο κέντρο της καλύβας κάθετα, ώστε να φαίνεται, και όχι μέσα σε αυτή για να τους καλύπτει.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, τόσο αυτός όσο και ο Αλέξης Παππάς τα έβαλαν μαζί τους, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμφωνεί.

Το μεγάλο τους ζήτημα αυτήν την φορά ήταν η τοποθέτηση της σημαίας της μπλε ομάδας στον νέο τους χώρο, με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να στρέφονται ενάντια των συμπαικτών τους λέγοντας ότι την ξέχασαν όταν έφυγαν από την παραλία που έμεναν νωρίτερα και την κουβαλούσαν οι δυο τους.

Τα αίματα ξαφνικά άναψαν με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να έρχονται κυριολεκτικά με πρόσωπο με πρόσωπο και με τον τελευταίο να αναφέρει ότι θυμήθηκαν την σημαία μετά από τόσες ημέρες. Μάταια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι η Ελευθερία Ελευθερίου φώναζαν ότι όλοι είναι ομάδα κι ότι η σημαία δεν είναι του James και του Νίκου. Οι δυο τους κάρφωσαν την σημαία στο σημείο που ήθελαν.

Ο καβγάς του Νίκου με τον Σάκη

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ