ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 4 – αποκλειστικό: Άγριος καβγάς της Ελένης με το σύντροφό της – Χώρισαν… λόγω «Κόρο»

Εκείνος ήταν έξαλλος στο τηλέφωνο κι εκείνη… του το έκλεισε μαζί με τη σχέση – Όλο το παρασκήνιο

Το φετινό Survivor είχε αρκετά έντονο το στοιχείο… του έρωτα. Δεν ήταν λίγοι, άλλωστε, εκείνοι που κατηγορούσαν την παραγωγή του Ατζούν, ότι το είχε μετατρέψει σε… Power of Love, αφού ακόμη και στον τελικό υπήρχε ένα βίντεο αρκετών λεπτών, που έδειχνε τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Το θέμα αυτό, ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό που απασχόλησε, σχετικά με οποιεσδήποτε ερωτικές περιπέτειες στο ριάλιτι επιβίωσης. Άλλοι φάνηκε να… ψάχνονται μέσα στη ζούγκλα, όπως αποκάλυψε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά ο Τριαντάφυλλος, ενώ ορισμένοι ακόμη παίκτες έπρεπε να αποδείξουν στις σχέσεις, που τους περίμεναν στην Ελλάδα, ότι δεν είναι «ελέφαντες».

Θα θυμάστε, ασφαλώς, όσα είχαν ακουστεί για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη, που για ένα διάστημα είχαν φέρει ακόμη και τη διαγραφή από το σύντροφό της στο Instagram. Λίγο καιρό αργότερα, βέβαια, όταν γνωρίστηκαν άπαντες μεταξύ τους, η παρεξήγηση λύθηκε, με την Άννα Μαρία να διατηρεί τη σχέση της, όπως και την φιλία της με Νίκο και Τζέιμς.

Η σπιουνιά του «Ντάφυ» για την Ελένη, ο σύντροφός της και ο χωρισμός λόγω «Κόρο»

Αρκετοί ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, βέβαια, είχαν προβλήματα. Και ένα από αυτά τα άτομα, φυσικά, ήταν και η Ελένη Χαμπέρη. Η ίδια είχε σχέση στο Βόλο, αλλά ο Τριαντάφυλλος έβαλε σπιουνιές, μιλώντας για προσέγγιση της ίδιας με τον Γιώργο Κόρομι.

Η Ελένη επεσήμαινε με κάθε πιθανό τρόπο, ότι δεν έτρεχε τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον «Κόρο», αλλά φαίνεται πως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο σύντροφός της δεν αισθάνθηκε καθόλου άνετα με όσα αναφέρονταν και, όταν γύρισε η Ελένη στην Ελλάδα, χρειάστηκε εξηγήσεις.

Οι δυο τους δε συναντήθηκαν, αλλά μίλησαν στο τηλέφωνο, με τον άνδρα να είναι έξαλλος. Της μίλησε για το θέμα σε έντονο ύφος και, όταν είδε πως δεν μπορούσε να τον πείσει, η Ελένη του είπε πως η σχέση τους έχει τελειώσει, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, όπως η ίδια παραδέχθηκε.

Μπορεί να μην έγινε τίποτα μεταξύ της ιδίας και τον «Κόρο», αλλά φαίνεται πως ο σύντροφος της Ελένης ήταν αρκετά ενοχλημένος και δεν το έκρυβε. Έμελλε, όμως, να οδηγήσει η οργή του αυτή στο τέλος της ιστορίας τους.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ