ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 4: Νέα καταγγελία της Ελευθερίας στην παραγωγή – «Οι κάμερες δεν έδειχναν…»

Κι άλλες αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια!

Σε νέα καταγγελία για την παραγωγή του Survivor προχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αναφέρθηκε σε γεγονότα, τα οποία οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, δημιουργώντας κλίμα υπέρ ή κατά κάποιων παικτών.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη κι αφού αποκάλυψε πως υπήρξε σωματική επαφή με παίκτες στο παιχνίδι, μίλησε και για τον Τζέιμς και την παρέα του.

 

Survivor καταγγελία Ελευθερίας

 

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας για όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς. Πώς αντέδρασες όταν το είδες;

Μου έκανε εντύπωση, γιατί σημαίνει πως βρισκόταν στο μυαλό του καιρό. Δεν μπορείς να πεις ότι φεύγεις μέσα σε μια μέρα και να σ’ το επιτρέψει η παραγωγή. Κι εγώ ήθελα να φύγω κάποια στιγμή, και κάθε μέρα συζητούσα με ανθρώπους της παραγωγής που προσπαθούσαν να με μεταπείσουν με κάθε τρόπο. Θεωρώ ότι για να φύγει, θα έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Είναι ευφυής και πραγματικά του το αναγνωρίζω, γιατί με την εξυπνάδα του έφτιαξε μια πολύ καλή στρατηγική για να προχωρήσει μέχρι τον τελικό. Μπορεί να έλεγε ότι περίμενε να φύγει από την πρώτη εβδομάδα, όμως ήθελε να φτάσει στον τελικό και αυτό φαινόταν κάθε φορά που χάναμε ασυλίες. Πάντα υπήρχε πρόβλημα όταν ψηφιζόταν ο Τζέιμς…

Είχες μιλήσει εναντίον του αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι…

Ναι. Όταν συμβαίνει κάτι πολλές φορές είναι καλό να το αφήνουμε στην άκρη για χάρη της συμβίωσης. Όταν, όμως, συνεχίζονται κάποιες συμπεριφορές σε βάθος χρόνου, και επί προσωπικού, δεν μπορώ να τις δεχτώ άλλο. Γενικά δεν μιλούσα, είχα αφήσει πολλά πράγματα να… πέσουν κάτω, μέχρι που μια μέρα εξέφρασα το παράπονό μου, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να φτάσω στον τελικό, και δεν είχα κανέναν τέτοιο καημό, ούτε κοιτούσα πώς θα μπλέξω τους υπόλοιπους.

Ο Τζέιμς έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες;

Πολλές φορές, που δεν υπήρχαν κάμερες, έλεγε πράγματα που με ενοχλούσαν. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα την ειρωνεία και δεν μου αρέσει να με υποτιμούν. Επίσης με ενοχλούσε ότι, μαζί με την υπόλοιπη τριάδα, χρέωναν πράγματα σ’ εμάς για να καλυφθούν και ότι άλλαζαν τα λόγια μας. Αν ο λόγος μου ήταν ενάντια στον δικό τους, δεχόμουν μονίμως μια επίθεση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με μαλώνει σαν παιδάκι παρά μόνο στους γονείς μου. Από ένα σημείο και μετά, είχα παραιτηθεί και έλεγα: «Άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν» προκειμένου να έχω την ψυχική μου υγεία.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ