ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 5: «Αν ήθελα να κάνω στη Μαρία Αντωνά…» – «Σεισμός» με την νέα αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε σήμερα (7/6) καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor 5 και πραγματοποιώντας νέες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος, κάνοντας και αποκαλύψεις για την ηλικία του, μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor 5 αλλά και τα όσα ειπώθηκαν μέσα στο παιχνίδι, ειδικότερα για την Μαρία Αντωνά με την οποία έχει έρθει ήδη σε επαφή.

Survivor 5: Οι νέες αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Δεν θέλω να ανακυκλώσω το θέμα με την Μαρία Αντωνά. Θέλω να πω ότι η Μαρία είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικό την οποία την σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Όσα είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Τα έχω πει και επαναλαμβάνομαι αλλά δυστυχώς πρέπει να τοποθετηθώ ξανά.

Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το πιστεύω και το θεωρώ, με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό, θα έλεγα πως ναι, είδα κάτι σοβαρό. «Όχι Μαρία μου, δεν είδα τίποτα το σοβαρό» Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους.

Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές για αυτό το πράγμα. Όταν μπαίνεις όμως σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Αναγκαστικά σχολιάζουμε εμείς οι πέντε, ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ήθελα να προσβάλλω καμία οικογένεια και ότι είπα το είπα στα πλαίσια μιας ενότητας μέσα στο Survivor που την έκανα και πάρα πολύ χιουμοριστικά. Κανείς δεν με καθοδήγησε να κάνω τίποτα από την παραγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

https://player.glomex.com/integration/1.736.0/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-ckjngz7hwcpd&playlistIndex=0&origin=glomex-player&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fsurvivor%2F573364-survivor-5-an-hthela-na-kanw-sth-maria-antwna-seismos-me-thn-nea-apokalypsh-toy-kwnstantinoy-emmanoyhl%3Ffbclid%3DIwAR00-EwrtFbvW4Xt0dfY43ROHqY-uFtkvgbxMX1M4494CrXyblIrMXc2D-I

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ