ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 5: Πυρ και μανία η Βρισηίδα – «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

Πυρ και μανία έγινε η Βρισηίδα, κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του Survivor 5, λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας. Ο χαμός προκλήθηκε μεταξύ της Βρισηίδας, της Μυριέλλας αλλά και του Ανδρέα, με αφορμή μια φράση που ειπώθηκε από το στόμα της πρώτης.

Συγκεκριμένα, όταν έφτασαν στον στίβο μάχης οι ομάδες, οι δύο παίκτριες των Διάσημων είχαν έναν τσακωμό άσχετο με το παιχνίδι, με την Βρισηίδα να φωνάζει στην Μυριέλλα πως έτσι δεν της έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας της.

Ωστόσο, oι δύο κοπέλες αμέσως μετά τα βρήκαν και ο τσακωμός αυτός δεν προβλήθηκε καν στις κάμερες. Ο Ανδρέας όμως αποφάσισε να τον αποκαλύψει μπροστά σε όλους, προκειμένου να τονίσει πως και οι Διάσημοι καυγαδίζουν αρκετά.

Τότε, η Βρισηίδα έγινε έξαλλη μαζί του, αναφέροντας πως αυτό που κάνει είναι κουτσομπολιό και πως δεν θα έπρεπε καν να το πει, καθώς ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εκείνες τις δύο και κανέναν άλλο.

Ο τσακωμός της Βρισηίδας με τον Ανδρέα στο Survivor 5

Survivor 5: Τρόμος στην ομάδα των Διάσημων – Έπεσε ποντίκι πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου πολλά αναπάντεχα μπορούν να συμβούν.

Συγκεκριμένα, νέους συγκάτοικους απέκτησαν το βράδυ οι Διάσημοι, όπως είδαμε στο αποψινό 6/2 επεισόδιο του Survivor 5, οι οποίοι προκάλεσαν κανονικό χαμό!

Παράλληλα, δες εδώ ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Δυστυχώς για εκείνος λοιπόν βρέθηκε στην καλύβα τους ένα μεγάλο ποντίκι, το οποίο μάλιστα έπεσε πάνω στο κεφάλι του Απόστολου Ρουβά.

«Τελικά ξέρε τι ήταν αυτό που ξύπνησε τη νύχτα; Ποντίκια! Και μάλιστα ένα ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου. Πάλια καλά, Παναγία μου, που δεν έπεσε στο δικό μου γιατί το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιο το είχα στο τσεπάκι μου» ανέφερε η Ευρυδίκη, που εκνεύρισε αρκετά τους Μαχητές με ένα σχόλιό της.

«Τώρα που ξημέρωσε δεν πρέπει να είναι καν μέσα ή και μέσα να είναι μπορεί να μην κουνιούνται καν! Έγινε χαμός το βράδυ από τα ποντίκια! Εγώ ξύπνησα γιατί με ακούμπησε κάτι στο κεφάλι αλλά αυτό που ένιωσα δεν ήταν αράχνη. Πετάγομαι και με χτύπησε το ποντίκι στο κεφάλι! Κάποια στιγμή μετά άκουγα που σκαρφάλωνε και περπάταγε μέσα στη σκεπή» είπε ο Απόστολος στον Άρη και τον Λάμπρο.

Η σκηνή με το ποντίκι στο πρόσωπο του Ρουβά στο Survivor 5ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ