ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 5: «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν…» – Το παράπονο της μητέρας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποτελεί παρελθόν από το Survivor 5 και η μητέρα του μίλησε για τη συμμετοχή του σπλάχου της στο ριάλιτι.

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 η μητέρα του make up artist μίλησε τηλεφωνικά στο «Love It», για όλα όσα έζησε ο γιος της μέσα στο Survivor, αλλά και το πως νιώθει μετά την αποχώρησή του.

Survivor 5: Το σχόλιο της μητέρας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Είμαι λίγο φορτισμένη από χθες και τώρα που παρακολουθούσα την αποχώρηση, γιατί το περίμενα», είπε αρχικά η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Ηρώ.

«Ο Κωνσταντίνος είναι εκρηκτικός για 5 λεπτά το πολύ, διότι μετά αμέσως δεν κρατάει κακίες. Θύμωσα πολύ την βραδιά που είδα σχεδόν όλους τους παίκτες να λένε στο παιδί μου να φύγει από το παιχνίδι. Ήμουν μαζί με τον πατέρα του όταν τον είδα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω και τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά το ομαδικό με στεναχώρησε πολύ.

Δεν μου φάνηκε κάτι υπερβολικό από αυτά που έκανε ο Κωνσταντίνος, γιατί ξέρω με ποιον τρόπο τα έλεγε, πώς τα έλεγε και δεν τον παρεξηγούσα. Άλλωστε δεν τα έλεγε μόνο ο Κωνσταντίνος αυτά. Παρακολουθώ την κάθε λεπτομέρεια και με παραξενεύουν πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω ότι είναι μια στρατηγική», κατέληξε η μητέρα του Εμμανουήλ.

https://player.glomex.com/integration/1.734.0/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-ck9k6c7v0zj5&playlistIndex=0&origin=glomex-player&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fsurvivor%2F571371-survivor-5-stenoxwrhthhka-poly-otan-to-parapono-ths-mhteras-toy-kwnstantinoy-emmanoyhl-meta-thn-apoxwrhsh-toy%3Ffbclid%3DIwAR3fipdKNIfIfnHXLueY85mDQpWzwU5mvuBa0zp_eFQkQ5TyfeuxL8VQOBM

athensmagazine.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ