ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 5: Τραυματισμός σοκ για την Ασημίνα! Έφυγε με λυγμούς!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/3 παρακολουθούμε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα το οποίο να αναδείξει ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία. Σε αυτό το αγώνισμα πρώτα τα κορίτσια σε δυάδες αντιμετωπίζουν την αντίπαλη ομάδα κουβαλώντας μια πολύ βαριά δοκό. Ενώ, το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, 28/3 ξεκίνησε με την επίθεση της Μυριέλλας και της Ναυσικάς εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Ο τραυματισμός της Ασημίνας

Το δύσκολο αυτό αγώνισμα φαίνεται πως έφερε ένα πολύ μικρό τραυματισμό στην Ασημίνα. Η παίκτρια του Survivor έπιασε με λάθος τρόπο την δοκό και της γύρισε το νύχι με αποτέλεσμα να της φέρει πολύ πόνο και αίμα στα χέρια της.

Survivor spoiler 28/03: Ανατροπή! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Το Survivor 5 μπορεί διαρκώς να υποδέχεται νέους παίκτες, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως βρίσκεται, σιγά σιγά, στην τελική του ευθεία, με τους Έλληνες παίκτες να επισκέπτονται το τουρκικό πάρτι της ένωσης, κάτι που σημαίνει πως το δικό τους, μαζί με τις τελευταίες μέρες του ριάλιτι επιβίωσης, δε θα αργήσει.

Μέχρι τότε, βέβαια, έχουμε λίγο δρόμο ακόμη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σημειώνουν τις μεταξύ τους εντάσεις σε ημερήσια βάση, ειδικά μετά την είσοδο των καινούργιων το τελευταίο Σαββατοκύριακο, που ενεργοποίησαν μάλλον… ακόμη περισσότερο το θυμικό των παλιών, αφού μόνο με καλό μάτι δεν παίρνουν αυτή την εξέλιξη.

Το σημαντικό, όμως, είναι πως οι δύο ομάδες πρέπει να μάθουν να συμβιώνουν μεταξύ τους, είτε με παλιούς και καινούργιους είτε με παίκτες, που γενικά δεν έχουν και τη μεγαλύτερη συμπάθεια μεταξύ τους. Κάπως έτσι, αναμένεται να οδηγηθούν στο νέο αγώνισμα ασυλίας, με την μπλε ομάδα να δείχνει να έχει προσαρμοστεί καλύτερα, μετά την πρώτη της νίκη.

Survivor spoiler: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να βρεθεί στην ευχάριστη θέση να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και ποια θα υποχρεωθεί να ψηφίσει. Οι έως τώρα πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η μπλε ομάδα για ακόμη μια φορά θα κερδίσει, με αποτέλεσμα η κόκκινη να «βυθιστεί» στην εσωστρέφεια και να χρειαστεί να ψηφίσει τους επόμενους υποψήφιους.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η πρώτη παίκτρια, που βγήκε από την κάλπη για την κόκκινη ομάδα, με τις εκπλήξεις να συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, ο Απόστολος Ρουβάς θα είναι υποψήφιος, όπως και η Τζο Μαριδάκη, και αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος επιλέγεται από την ψηφοφορία και ποιος από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μέσω της ατομικής της ασυλίας.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ