ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor: Αγνώριστη, σαν μοvτέλο η Αθηνά Ευμορφιάδη πριν γίνει… vτούκι από το kick boxing (Pics)

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν της πριν γίνει πιο μυώδης.

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν της πριν γίνει πιο μυώδης.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη συστήθηκε στους περισσότερους μέσα από την παρουσία της στο Survivor. Μόνο όσοι ασχολούνται με τα αγωνίσματα πάλης την ήξεραν για τα καλά και γνώριζαν τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Όπως λογικά θα γνωρίζουν και πόσο έχει αλλάξει στην πορεία των ετών, καθώς έβαζε όλο και περισσότερη μυϊκή μάζα στο σώμα της, κάτι που άλλαζε τα χαρακτηριστικά και στο σώμα και στο πρόσωπό της.

Αν αναζητήσει κανείς την Αθηνά Ευμορφιάδη στο Google, θα βρει αρκετές φωτογραφίες της από 4 και 5 και 6 χρόνια πριν, όταν ήταν 24-25 ετών και δεν είχε γίνει ακόμα τόσο dominant στο χώρο του kick boxing.

Οι διαφορές στο σώμα της είναι εμφανείς, με τα μπράτσα της να είναι αρκετά πιο λεπτά, χωρίς τόσο έντονους δικεφάλους, όπως τη βλέπουμε στο Survivor.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως είναι σχεδόν αγνώριστη, σε βαθμό που αν δεν μας έλεγε κάποιος ότι είναι όντως η Αθηνά, δε θα πήγαινε το μυαλό μας.

Φυσικά η εξήγηση βρίσκεται στο ότι τα σώματα των αθλητών σε αγωνίσματα πάλης, αλλάζουν και γίνονται πιο «σκληρά» ανάλογα με τους στόχους που έχουν και τις κατηγορίες βάρους στις οποίες αγωνίζονται.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ