ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor: Αγριος καυγάς Μυριέλλας με Κατσαούνη – «Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου;»,

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης (29/3) με τους παίκτες των Διασήμων στο Survivor να τσακώνονται στην καλύβα τους για τα άτομα που βγήκαν υποψήφια προς αποχώρηση. Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης είχαν έναν άγριο καυγά και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης είχαν έναν ακόμη άγριο καυγά στο Survivor. Οι παίκτες των Διασήμων τσακώθηκαν με αφορμή μία συζήτηση που ξεκίνησε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και μίλησαν για τις γυμναστικές ικανότητες και αποδόσεις τους, με τον Γιώργο Κατσαούνη να δηλώνει πως αν ήταν στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με την 35χρονη ηθοποιό θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα από το παιχνίδι.

«Εγώ έκανα μια εβδομάδα κοιλιά και μου έδωσε την ψήφο σου. Αν κάνω δύο εβδομάδες κοιλιά θα φύγω από μόνος μου εσύ τι κάνεις τόσες εβδομάδες; Δύο μήνες πας κατηφόρα», είπε αρχικά Κατσαούνης. Η Μυριέλλα στη συνέχεια του απάντησε με ένταση «δεν έχω φτάσει 35 ετών για να έρθεις να μου την λες. Νομίζεις ότι είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου;» απάντησε με ένταση η ίδια.

reader.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ