ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor All Star spoiler 27/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Τα δεδομένα αλλάζουν μετά την αποβολή δύο παικτών της μπλε ομάδας κι όλας αυτά λίγο πριν την δεύτερη μάχη για την ασυλία της εβδομάδας!

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως οι ομάδες αλλάζουν, ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Ηλίας Γκότσης τείθονται εκτός ριάλιτι με τα δεδομένα να ανατρέπονται! Κι ενώ οι μπλε έχασαν την πρώτη ασυλία, με την Ελευθερία Ελευθερίου να βγαίνει στον τάκο, παίζουν ξανά με την πλάτη στον τοίχο αφού θα στερηθούν τις υπηρεσίες των δύο πιο δυνατών παικτών τους.

Οι λόγοι είναι σαφείς! Παραβίασαν κανονισμούς και η παραγωγή δεν γίνεται να κλείσει τα μάτια! Έτσι ο Γιωρίκας Πηλίδης είναι ήδη εκτός Survivor All Star, ενώ το ίδιο αεροπλάνο της επιστροφής θα πάρει πιθανότατα και ο νικητής του Survivor 2018!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Θα καταφέρει η εξέλιξη αυτή να επηρεάσει την μπλε ομάδα; Μα πως είναι δυνατόν να μην την επηρεάσει; Οι μπλε θα χάσουν ξανά, οι κόκκινοι θα κάνουν το 2-0 και μένει να δούμε τι θα γίνει με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αφού ενδέχεται να μην υπάρξουν λόγω της διπλής αποβολής!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ