ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor All Star spoiler 30/3: Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Στο τέλος ακόμη μίας εβδομάδας με σπουδαίες εξελίξεις φτάσαμε στο Survivor All Star, περιμένοντας το ποιος θα αποχωρήσει, μετά τη διπλή αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη.

Συγκεκριμένα, οι ασυλίες της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν οι κόκκινοι αναμενόμενα έκαναν το 3-0 και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι από την μπλε ομάδα! Πέρα από την Ελευθερία Ελευθερίου που βγήκε από την πρώτη ασυλία, στην κάλπη του κοινού μπήκαν και οι Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη! Ποιος είναι όμως ο παίκτης που θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχουν τόσο φαβορί, όσο και αουτσάιντερ στην συγκεκριμένα ψηφοφορία! Για ακόμα μια εβδομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δεδομένη θέση στο Survivor All Star, ενώ στα φαβορί λογίζεται και ο Νικόλας Αγόρου, με την αποχώρηση να είναι γυναικεία υπόθεση!

Survivor All Star spoiler 30/03: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Ελευθερία Ελευθερίου και Ελένη Χαμπέρη φέρεται να έχουν δώσει μεγάλη μάχη, ψήφο με ψήφο, για την παραμονή τους στο Survivor All Star, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ της Ελένης Χαμπέρη, με την Κύπρια τραγουδίστρια να μοιάζει το φαβορί για να επιστρέψει στην πατρίδα.

Ωστόσο τα πράγματα ήρθαν… τούμπα και η Ελένη Χαμπέρη είναι αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ