ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor Aπoκάλυψη: James, Νίκος και Βέλλη απαίτησαν να διώξουν τον Πάνο Καλίδη, το μυστικό της παραγωγής

Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor από τον Γιώργο Λιάγκα!

«Βόμβα» για το Survivor πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό της Παρασκευής. Ο Πάνος Καλίδης, ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκονται στο επίκεντρο των αποκαλύψεων. Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε τα εξής:

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: «Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, «για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

 

Αν όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι πραγματικότητα, τότε μάλλον θα περιμένουμε σύντομα νέες εξελίξεις…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ