ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor: Ατάκα-αίσχος μας αφήνει άφωνους – «Σε είχε μόνο για γ@@@σια»(Pic)

Μια απαράδεκτη διαδικτυακή επίθεση δέχτηκε η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor από φίλο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη, με την ίδια να κοινοποιεί το προσβλητικό του μήνυμα.

Αιτία, η «διαφωνία» της Χριστίνας με τον Σάκη για τη μεταξύ τους σχέση, καθώς ο μεν Κατσούλης υποστήριξε πως δεν ήταν παρά ένα φλερτ και η δε Κεφαλά πως είχαν μία σύντομη σχέση.

Τα λεγόμενά της βρήκαν αντίθετους και τους φίλους του 30χρονου επιχειρηματία, ένας εκ των οποίων ξεπέρασε τα όρια:

«Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου… Υπάρχουν άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σ$%. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση τότε αυτοί οι άντρες θα λένε εγώ απλά τη γ@@@@@α. Άντε καλό μου κοριτσάκι».

Η ίδια αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση στον αγενέστατο φίλο του Κατσούλη, όχι όμως σε προσωπικό μήνυμα αλλά δημόσια, κοινοποιώντας όσα της έγραψε:

«Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω τα κότσια. Άλλοι λένε ότι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι. Άντε καλό μου αγοράκι και εσύ».

Άραγε τι έχει να πει ο Σάκης για όλα αυτά;ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ