ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor: Χαμός στην παραλία των Κόκκινων – Άγριος καυγάς Τριαντάφυλλου με Καρολίνα

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά σε συνδυασμό με την παραμονή του Τριαντάφυλλου, ήταν αρκετά για να ξεσπάσει ακόμη ένας καυγάς!

Η Κόκκινη ομάδα δεν έχει συνέλθει από την αναπάντεχη αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και φυσικά ξεσπάσει για ακόμη μια φορά στον συνήθη ύποπτο: Τον Τριαντάφυλλο!

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/03) θα δούμε όλη την ομάδα να ξεσπά που αποχώρησε ο «θετικός πόλος» (βλέπε Κοψιδάς) και όχι ο «αρνητικός», δηλαδή ο Τριαντάυλλος αφού τον έχουν βάλει στο στόχαστρο επειδή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που το μόνο που κάνει είναι διακοπές, όπως παραπονιούνται διαρκώς οι συμπαίκτες του!

Η Καρολίνα μάλιστα, θα τσακωθεί άσχημα με τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας του πως είναι αρνητικός πολύ, με τον ίδιο από την πλευρά του να δικαιολογείται απαντώντας «πως θέλεις την καλή ενέργεια, όταν εσύ δεν την δίνεις».

Επίσης, δεν διστάζει να πει on camera πως είχαν στρατηγική και ήθελαν να τον εξοντώσουν μαζί με την Μαριάνθη που ήταν υποψήφιοι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει έπαθλο φαγητό και το παιχνίδι θα είναι ομαδικό. Αρχικά θα χρειάζονται 3 παίκτες, ενώ ο στόχος μόνο έναν και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής:

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ