ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor – James Καφετζής: “Άδειασε” την παραγωγή – Είπε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του

Ο James Καφετζής που τον υποδέχθηκαν στη Ρόδο με τιμές ήρωα και φιέστες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά!

Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor, μπήκε μέσα με τους… καφέδες τους και έκανε στον “Μούτσι” αποκαλύψεις…

Γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει: Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού. Από τέλη Μαΐου έγινε 15 Ιουνίου και μετά 15 Ιουλίου. Δεν υπήρχαν πλέον ερεθίσματα. Έκανα παρέα με τον Νίκο γιατί με τους άλλους δεν ταίριαζα.

Για τον Σάκη Κατσούλη: Όταν είχε πρωτομπεί ο Σάκης η Μαριαλένα είχε πάθει σοκ. Και της είχαμε πει ότι αν είναι να αγχώνεσαι θα τον ψηφίσουμε να φύγει. Αυτό είχε γίνει. Και μετά εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Ο Σάκης ήταν καλός παίκτης.

Όταν ήμουν εγώ μέσα κινούσαν τα νήματα ο Σάκης και η Μαριαλένα. Όσο κερδίζαμε όλα ήταν καλά. Μετά άρχισαν οι ίντριγκες. Με το Νίκο μετρούσαμε μέρες. Ο Νίκος πέρασε κρίση τότε αλλά τον ηρέμησα. Τότε ήταν που πήραμε παράταση. Το πόδι του Νίκου είναι πολύ άσχημα τον είδα χθες.

Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή που είχα στη Ρόδο. Έγινε χαμός δεν το περίμενα. Θα γινόταν χαμός και με το Νίκο αλλά υπήρξαν οι φωτιές. Είναι περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ που μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ. Θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν μαζί μoυ. Μου λείπει το σούπερ μάρκετ πολύ

Με την κοπέλα μου πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά πήγα στο Survivor και δεν έγινε. Το καλό με το παιχνίδι είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν βήμα για να κάνω κάτι άλλο.

Για το πολυσυζητημένο ζευγάρι Μαριαλένα Σάκη: Είναι και δεν είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης. Δεν με ενδιαφέρει αλλά ναι είναι ζευγάρι…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ