ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 01/03: «Άνδρας είσαι εσύ; Τράβα φόρα καμιά φουστούλα» – «Σκοτωμός» μετά το συμβούλιο για Ασημίνα και Τσολάκη

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

Η κατάσταση στο Survivor 5 μόνο εύκολη δεν είναι για τις δύο ομάδες και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους, ειδικά όταν λένε… μαζικά τα παράπονά τους στον Γιώργο Λιανό, στο πλαίσιο του συμβουλίου του νησιού.

Μπορεί οι νίκες να φέρνουν προσωρινή ηρεμία σε αυτόν, που τις κατακτά, αλλά όταν το παραμικρό πάει στραβά, τότε ξεκινούν εκ νέου οι διαμάχες μεταξύ των κλικών, που σχηματίζονται. Και από τη στιγμή που οι Μαχητές έχουν δείξει πόσο μεγάλη ένταση μπορούν να σημειώσουν μεταξύ τους, μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα.

Η χθεσινή (28/2) ήττα μόνο αδιάφορη δεν πέρασε για την μπλε ομάδα. Κι αυτό, γιατί αναγκάστηκε να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση. Ο Γιάννης Τσολάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού μαζί με Βρισηίδα και Μυριέλλα για τους Διάσημους κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι αυτός, που θα σταματήσει… τη δίαιτα της καρύδας και θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του τελευταίου συμβουλίου και μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Βρισηίδας, μάθαμε και τους άλλους τρεις υποψηφίους και η ένταση δεν έλειψε. Στο τέλος του συμβουλίου, ο Μαρτίκας ακούγεται επί της ουσίας να ζητά από τον κόσμο να ψηφίσει τον Γιάννη Τσολάκη, λέγοντας πως είναι πολύ καλός του φίλος.

Survivor spoiler: Απίθανος χαμός μεταξύ κοριτσιών και πυροσβέστη μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αυτό δεν άρεσε, φυσικά, σε όλους. Η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου νόμιζαν, ότι έχουν τον πυροσβέστη με το μέρος τους, με την πρώτη μάλιστα να έχει φανεί πως είχε μαζί του… μια παραπάνω οικειότητα μαζί του. Από τότε, όμως, που εκείνος πλησίασε περισσότερο τη Μαίη και η Σοφιάννα έδειξε τα νεύρα της, ο Γιάννης απομακρύνθηκε και το νέο «χτύπημα» ήταν τα καλά λόγια, που αντάλλαξε με το μεγάλο της αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα ήταν, μετά το συμβούλιο, τα δύο κορίτσια να τα βάλουν μαζί του. Κι επειδή η Ασημίνα τα λέει όλα… χωρίς περιστροφές, τον «στόλισε» κανονικά. «Άνδρας είσαι εσύ ρε; Έρχεσαι, πουλάς φιλίες και περισσότερα σε συμπαίκτριά σου, και μετά απλά φεύγεις και συμμαχείς με άλλους μετά από όσα έχουν κάνει; Ντροπή σου, είσαι ένας άνανδρος, τράβα φόρα καμιά φούστα», του είπε η ποδοσφαιρίστρια.

«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς ειδικά εσύ. Όταν έχετε κάνει μαζί με τη Σοφιάννα όλα αυτά τα πράγματα στην παραλία, δε θα έχεις και το θράσος να βγεις από πάνω», της απάντησε ο Γιάννης, με το συμβούλιο να είναι… φωτιά και λάβρα, όταν έκλεισαν οι κάμερες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ