ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 01/04: Μπαίνει στο Survivor 5 και στην ομάδα των Μαχητών ο Τριαντάφυλλος!

 

Μεταγραφικό μπαμ για το τέλος κρατούσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος συμφώνησε και βάζει στο ριάλιτι και το υπόλοιπο διάστημα τον Τριαντάφυλλο!

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του περσινού Survivor αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό και ο Τούρκος τον παρακαλούσε φέτος ώστε να μπει και στον τωρινό κύκλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής ήταν κάθετος πως δεν ήθελε να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως μόλις έπεσαν τα… φράγκα το σκέφτηκε διαφορετικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ατζούν του έταξε 15.000 την εβδομάδα και έκανε τον Τριαντάφυλλο να βάλει απευθείας την υπογραφή του στο υπέρογκο αυτό συμβόλαιο. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως αν μείνει μέχρι το τέλος στο ριάλιτι ο Ντάφυ θα βγάλει περίπου όσα πήρε και πέρσι, δηλαδή γύρω στις 100.000 ευρώ.

Survivor spoiler 01/04: Μπαίνει στο Survivor 5 και την ομάδα των Μαχητών ο Τριαντάφυλλος!

Βέβαια αυτό που μας κάνει περισσότερο εντύπωση είναι πως ο Ατζούν θα βάλει τον Τριαντάφυλλο στην ομάδα των Μαχητών και όχι στην αγαπημένη του κόκκινη, κάτι που δεν άρεσε και τόσο στον Ντάφυ, όμως μπροστά στο χρήμα δεν μπορούσε να φέρει και πολλές αντιρρήσεις.

Μάλιστα αναμένεται να δούμε τον Τριαντάφυλλο άμεσα στο Survivor, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο! Ταυτόχρονα όμως είναι και… Πρωταπριλιά. Καλό σας μήνα…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ