ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 01/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι 3ος υποψήφιος!

Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα και στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε αναλυτικά τους υποψηφίους!

Χτες είδαμε την Καρολίνα να κερδίζει και να βγάζει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους τηλεθεατές, αφού ο Σάκης έχει αποδείξει πως δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση αυτή, μιας και είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor!

Survivor spoiler 01/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα;

Απόψε λοιπόν, όπως και στην τελευταία ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης έχει ένα κίνητρο παραπάνω! Καλείται να αγωνιστεί για την “οικογένεια” ώστε να μην διασπαστεί και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση ώστε να την γλιτώσει εκείνος και ο Ντάφυ! Θα τα καταφέρει; Πάντως το έργο του θα είναι δύσκολο, αλλά θα έχει και την συμμαχία του Τριαντάφυλλου που σίγουρα θα του χαρίσει νίκες, ενώ ο ίδιος θα προσπαθήσει να κόψει ζωές από αντιπάλους!

Ποιος κερδίσει την ατομική; Πληροφορίες τουAthensmagazine.gr που δείχνουν να επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως σήμερα νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης.

 

Survivor spoiler 01/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι 3ος υποψήφιος!

 

Survivor spoiler 01/06: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος;

Από την στιγμή που επιβεβαιωθεί το spoil και ο Σάκης Κατσούλης κερδίσει την δεύτερη ασυλία τότε ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι υποψήφιος! Είτε θα βγει από την κάλπη, είτε από τον Σάκη! Δεν την γλιτώνει. Επομένως αναμένετε ακόμα τον 4ο υποψήφιο που θα σας τον μεταφέρουμε εντός της ημέρας στοAthensmagazine.gr!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ