ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 02/04: Ο Μπόγδανος χτύπησε τον Τριαντάφυλλο πίσω από τις κάμερες!

Κόλαση ξανά στην παραλία – Εκτός εαυτού ο Ηλίας.

Η αποχώρηση της Μαριάνθης έφερε επιπλέον εντάσεις στην παραλία των κόκκινων με πρωταγωνιστή ξανά τον Τριαντάφυλλο!

Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής τα έχει “σπάσει” με όλη την ομάδα των κόκκινων και πλέον είναι εντελώς μόνος, μετά την αποχώρηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη. Μόνος από την ομάδα των κόκκινων, διότι μαζί του έχει και τον Αλέξη Παππά, που μόλις μετακόμισε στη νέα παραλία.

Ωστόσο ο Αλέξης δεν αρκεί για να μην επιτεθούν οι κόκκινοι στον Ντάφυ! Το επόμενο πρωϊνό της αποχώρησης της Μαριάνθης, ο Τριαντάφυλλος ξύπνησε με πολλά νεύρα! Αυτό που τον είχε κάνει έξαλλο ήταν η συμπεριφορά των συμπαικτών του, μόλις ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το παιχνίδι η Μαριάνθη.

Αν δεν το είχαμε δει δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Τι συνέβη λοιπόν; Ο Τριαντάφυλλος ξύπνησε και έκανε επίθεση στους συμπαίκτες του πως ήταν απαράδεκτο αυτό που έκαναν στην Μαριάνθη! Συγκεκριμένα τόνισε πως σε αποχωρήσεις από όλα τα Survivor ποτέ κανείς δεν είχε σηκωθεί να πανηγυρίσει σε αποχώρηση ενός παίκτη και στην αποχώρηση της Μαριάνθης όλοι σηκώθηκαν και αγκαλιάστηκαν με την Ελένη Χαμπέρη, η οποία παρέμεινε στο παιχνίδι.

Τα λόγια του Ντάφυ έκαναν έξαλλο τον Ηλία Μπόγδανο. Ο νεαρός τραγουδιστής τα είχε μαζεμένα στον συνάδελφό του και έτσι ξέσπασε! Το “ρουφιάνος” του Τριαντάφυλλου προς το όνομά του δεν το είχε ξεχάσει! Έτσι μόλις ο Ντάφυτους έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά του είδαμε έναν Ηλία που δεν τον αναγνωρίζαμε! Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως χτύπησε τον Τριαντάφυλλο με αποτέλεσμα ο ίδιος να ζητήσει την βοήθεια της παραγωγής!

Μάλιστα η παραγωγή στρίμωξε στη συνέχεια τον Ηλία Μπόγδανο και του ξεκαθάρισε πως σε ανάλογο περιστατικό θα βρεθεί εκτός Survivor, είτε έχει δίκαιο, είτε έχει άδικο.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ