ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 03/04: Μ’ αυτή την κοπέλα απομονώθηκε στο δάσος ο Αλέξης Παππάς!

Δεν λέει να κάτσει σε ησυχία ο Αλέξης!

Δεν λέει να κάτσει σε ησυχία ο Αλέξης Παππάς! Ακόμα και όταν δεν τσακώνεται με κάποιον συμπαίκτη ή αντίπαλό του κλέβει την παράσταση με τις κινήσεις του!

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Αλέξης Παππάς εξαφανίστηκε ξανά στην ζούγκλα, όπως είχε κάνει με τον Κρις Σταμούλη, αλλά για αρκετές λιγότερες ώρες και πάντα μέσα στα όρια της παραλίας, όπου φυλάσσεται από ανθρώπους της παραγωγής! Που πήγε ο Αλέξης Παππάς λοιπόν; Σας είχαμε αποκαλύψει πως χάθηκε με μια κοπέλα στο δάσος, με την οποία είδαμε στις σκηνές που γυρίστηκαν όταν γύρισαν στην παραλία πως ήταν αρκετά κοντά.

Αλέξης Παππάς στο δάσος

Survivor spoiler: Με ποια κοπέλα απομονώθηκε ο Αλέξης Παππάς;

Χτες δεν σας είχαμε αποκαλύψει το παραμικρό για την ταυτότητα της κοπέλας! Παρά μόνο πως δεν πρόκειται για την Ελένη Χαμπέρη! Δεν σας είχαμε πει ούτε αν είναι παίκτρια των κόκκινων, ούτε των μπλε! Τελικά η αποκάλυψη έρχεται και δεν μας κάνει και τεράστια έκπληξη εδώ που τα λέμε! Η κοπέλα με την οποία απομονώθηκε ο Αλέξης Παππάς στην ζούγκλα ήταν συμπαίκτριά του!

Δεν είναι λοιπόν καμία παίκτρια από την κόκκινη ομάδα, αφού ακούστηκαν τα ονόματα της Νικολέτας και της Ελένης! Τελικά η παίκτρια με την οποία εξαφανίστηκε ο Αλέξης στο δάσος ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου! Ναι καλά διαβάσατε. Με την παίκτρια την οποία είχε έρθει κοντά και όταν ήταν τα δύο παιδιά στη κόκκινη ομάδα.

Φαίνεται πως τους εμπνέει η συγκεκριμένη παραλία! Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως πιθανόν η κοπέλα που βρέθηκε με τον Αλέξη στο δάσος ήταν η Χριστίνα αλλά τελικά αυτή ήταν η Ελευθερία. Προς Θεού δεν λέμε ότι τα παιδιά έκαναν κάτι πονηρό εκεί αλλά η αλήθεια είναι πως από αυτή την μέρα και μετά έχουν έρθει αρκετά πιο κοντά! Λέτε να έχουμε κανένα νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο;ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ