ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 03/06: Τεράστιο το χρηματικό ποσό με το οποίο αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος!

Με πόσα χρήματα φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Έκανε την τύχη του ο Τριαντάφυλλος που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να το μετανιώσει που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης! Μετά από 6 μήνες και 11 υποψηφιότητες αποχώρησης, ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor 4.

Η 11η υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 αποδείχθηκε φαρμακερή αφού ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού και αποχώρησε.

Αγωνιστικά, σίγουρα ένας από τους λιγότερο αδύναμους παίκτες του Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε με την προσωπικότητά του να μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι. Γκρίνια, καβγάδες, ίντριγκες, ο Τριαντάφυλλοςήταν παντού πρωταγωνιστής, όπως και το τραγούδι του «Σπάω τα ρολόγια» που κάνει δεύτερη -και μάλιστα μεγάλη- καριέρα.

 

Survivor spoiler 03/06: Τεράστιο το χρηματικό ποσό με το οποίο αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος!

 

Ο Τριαντάφυλλος ουκ ολίγες φορές βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο Survivor 4, λόγω των απουσιών του από τα αγωνίσματα λόγω τραυματισμών, τις ίντριγκες και τις φασαρίες που συνεχώς δημιουργούνταν.

Και μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην κέρδισε το Survivor 4 και το χρηματικό έπαθλο, ωστόσο, φεύγει από το παιχνίδι με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor 4, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει πάρει έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι μέχρι τον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ. Φεύγει επομένως από το Survivor 4 κάτι παραπάνω από κερδισμένος!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ