ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 04/04: «Ρε άι στο δι@@@ο όλοι σας στημένοι…» – Άγριο «ξέσπασμα» του Απόστολου Ρουβά!

 

Οι εντάσεις στο Survivor 5 δε λείπουν ποτέ, με άπαντες τους παίκτες να κινδυνεύουν να κάνουν δικό τους «μπαμ», αν οι συνθήκες το επιβάλλουν, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να δούμε ακόμη και τους πιο ήρεμους να «ξεσπάσουν».

Όταν έχεις να κάνεις, ειδικά, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν είναι δύσκολο να οδηγηθείς στην παράνοια, με την ίδια να επιχειρεί πολλές φορές να προκαλέσει την ίντριγκα. Και το έκανε ακόμη μια φορά στο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, προκαλώντας την αντίδραση ενός άλλοτε συμπαίκτη της.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι συνήθως αρκετά ήρεμος και οι εκφράσεις του είναι μετρημένες και ορθές, αλλά μέχρι και αυτός κατάφερε να βγει… από τα ρόυχα του με τη συμπεριφορά της παίκτριας της μπλε ομάδας, με αφορμή όσα είπαν μεταξύ τους στο στίβο μάχης και το πώς τον κατηγόρησε εκείνη στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor spoiler: Έτσι κατάφεραν να… βγάλουν από τα ρούχα του τον Απόστολο

Ο Ρουβάς ειρωνεύτηκε τη Βρισηίδα στη διάρκεια του αγώνα πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, αντιδρώντας στις αποδοκιμασίες της δεύτερης προς το συμπαίκτη του, που βρισκόταν στον τελικό στόχο και τελικά πήρε τον πόντο. Εκείνη προσπάθησε να τον πικάρει, αλλά ο γνωστός σεφ της απάντησε με το δικό του τρόπο, μιμούμενος τον τρόπο ομιλίας της.

Οι δυο τους τα είπαν και στο συμβούλιο, όπου απέναντι στις άναρθρες κραυγές της Βρισηίδας, ο Απόστολος απάντησε ξεκάθαρα το γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι. Άπαντες κατάλαβαν, εκεί, ποιος κρατά δύο μέτρα και δύο σταυμά, με τον Ρουβά να εκνευρίζεται και μετά το τέλος του συμβουλίου να «ξεσπά».

«Karma is a bi@@h», του είπε η Βρισηίδα στο αγώνισμα και στο συμβούλιο, συνεχίζοντας με τους συμπαίκτες της μόλις έκλεισαν οι κάμερες, τονίζοντας πως θα το βρει μπροστά του. «Το συνεχίζεις ακόμη κι έφερες και παρέα; Ρε άι στο δι@@@ο, μου στηθήκατε για να δημιουργήσετε δήθεν καβγά για να βγω κακός. Άντε, τελειώνετε», φώναξε στην μπλε ομάδα ο Απόστολος και… ποιος τον είδε και τον φοβήθηκε, σε ένα σπάνιο του «ξέσπασμα».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ