ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 06/06: Αυτός κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία!

Το Survivor μπορεί να έχασε τον Τριαντάφυλλο, δηλαδή την πιο εμβληματική του φετινή μορφή, αλλά παραμένει ανατρεπτικό με αμείωτο ενδιαφέρον, σε μια εβδομάδα που ξεκινά κατευθείαν με ατομική ασυλία, αφούσήμερα (6/6) για αυτό θα παίξουν οι εναπομείναντες επιζώντες και όχι για το φαγητό.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τους παίκτες, εκτός Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να ειρωνεύονται τον Τριαντάφυλλο, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του και ειδικά ο Γιώργος Κόρομι, που τις τελευταίες μέρες έδειχνε να τα έχει βρει με τον Ντάφυ! Κάτι που άλλωστε σας το είχαμε αποκαλύψει από την Παρασκευή εδώ στο Athensmagazine.gr.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι θα βγαίνουν από ατομικές ασυλίες που θα γίνονται Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη! Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως κάποιος που κερδίζει την ατομική ασυλία μια φορά θα έχει δικαίωμα να την διεκδικήσει και τις επόμενες δύο! Και το λέμε αυτό διότι έχει τη δική του σημασία, διότι αν δεν είχε αυτό το δικαίωμα πχ ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα ήταν σίγουρα υποψήφιοι αν κέρδισαν ΜΟΝΟ μια ασυλία, αφού στις άλλες θα τους έδιναν οι αντίπαλοί τους. Αν όμως οι τρεις ασυλίες πάνε στους δυο τους τότε θα είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν κουμάντο.

Survivor spoiler αγώνισμα Κυριακής

Survivor spoiler 06/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία της Κυριακής;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (06/06) από το βράδυ της Παρασκευής, οπότε γνωρίζουμε πάνω κάτω τι θα δούμε αύριο! Έναν στίβο μάχης αρκετά δύσκολο, με την ταχύτητα να παίζει μεγάλο ρόλο! Ο Σάκης Κατσούλης σίγουρα φαντάζει το μεγάλο φαβορί, αφού σε τέτοια ραν δύσκολα θα χάσει τόσες φορές ώστε να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο εδώ θα πρέπει να γνωρίζουμε κάτι! Πρώτος, πως άνδρες μπορούν να παίξουν με γυναίκες, επομένως η Μαριαλένα μπορεί να του “χαρίσει” πόντους, αλλά το αντίθετο ισχύει και ανάποδα. Ότι για παράδειγμα αν ο Ηλίας πχ παίζει για τη νίκη τότε να του “δώσουν” τα ματς οι άλλοι παίκτες, ώστε να βγάλουν εκτός Σάκη και Μαριαλένα! Του μουρλού επομένως…

Ακόμα σίγουρη διαρροή δεν έχουμε στα χέρια μας αλλά πιστέψτε μας πως μόλις γίνει αυτό θα σας το μεταφέρουμε αμέσως! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το αυριανό επεισόδιο (06/06) καθώς και το τρέλειρ του:

Survivor spoiler αγώνισμα Σάκης

Survivor spoiler αγώνισμα Ελένη

Survivor spoiler αγώνισμα

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ