ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 06/06: «Δε θα σου περάσει έτσι αυτό φίδι» – «Άγρια» επίθεση του Σάκη στον «Κόρο»

Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε, πια, στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης, με τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να μη λείπουν και ακόμη μία να εκτυλίσσεται στην παραλία, με αφορμή την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Ο «Ντάφυ» έφυγε από το παιχνίδι και το γεγονός αυτό προκάλεσε «τριγμούς» στην παραλία. Το βλέπουμε, άλλωστε, και στο trailer του σημερινού (9/9) επεισοδίου, όπου οι μεν Σάκης και Μαριαλένα κλαίνε με αναφιλητά για την αποχώρηση του φίλου τους, ενώ οι Amigos τον ειρωνεύονται… σαν να μην υπάρχει αύριο.

https://m.youtube.com/watch?v=x4BqM17IiwY&feature=emb_title

Το περιστατικό αυτό κάνει τον Σάκη να χειροκροτήσει ειρωνικά προς την κάμερα. «Μπράβο σας, Amigos», θα πει χωρίς φυσικά να το εννοεί στην πραγματικότητα και μην κρύβοντας το θυμό του για την απώλεια σεβασμού, που έδειξε η παρέα αυτή προς τον Τριαντάφυλλο, λίγο μετά την αποχώρησή του.

Survivor spoiler: Το «ντου» του Σάκη στον «Κόρο»

Το σημείο αυτό, όμως, είναι… λίγο μπροστά σε όσα πραγματικά συνέβησαν, χωρίς όμως να προβληθούν στο επεισόδιο. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκνευρισμένος με όλους και πολύ περισσότερο με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος ανέλπιστα πανηγύρισε πιο έξαλλα από όλους, ενώ τελευταία φαινόταν να έχει συμφιλιωθεί με τον Τριαντάφυλλο.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο; Του έπαιζες τον φίλο τις τελευταίες μέρες και τώρα αντιδράς έτσι; Δε θα σου περάσει αυτό φίδι», του είπε ο Σάκης, προχωρώντας σε μια φοβερή επίθεση. Ο «Κόρο» από την πλευρά του, πάντως, δεν άφησε αναπάντητα όσα του είπε ο συμπαίκτης του, τονίζοντας πως η θέση του για τον «Ντάφυ» ποτέ δεν άλλαξε και όχι μόνο αυτό, αλλά αντιθέτως ο τραγουδιστής τον πλησίασε με αφορμή μια κοινή τους άποψη για τους Amigos, με σκοπό να… του βάλει λόγια.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ