ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 07/04: «Αυτό ήταν, τέλος…» – Ούρλιαζε ο Ρουβάς και ζήτησε να φύγει από το Survivor 5!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Survivor 5, με τους παίκτες να βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, αφού περίπου 3.5 μήνες μετά την είσοδο των πρώτων στο παιχνίδι είναι λογικό να έχουν επηραστεί από τις υπάρχουσες συνθήκες στο νησί.

Ο Άγιος Δομίνικος και η επιβίωση, άλλωστε, δεν είναι… εύκολο σπορ και χρειάζεται αντοχή, ελπίζοντας σε κάτι, το οποίο θα σε κάνει να υπομείνεις τις κακουχίες. Μπορεί να είναι τα χρήματα, μπορεί κάποιος από έξω που σε περιμένει, ή οτιδήποτε άλλο είναι ικανό να σε βοηθήσει σε αυτή την αποστολή.

Ο Απόστολος Ρουβάς, από την πλευρά του, είχε αρκετούς λόγους να αντέξει σε αυτές τις συνθήκες. Ένας είναι τα χρήματα, που θα πάρει φεύγοντας, και άλλος ένας η στιγμή που θα δει τους αγαπημένους του, όπως και το πόσες προτάσεις θα έχει για εργασία, όταν γυρίσει στην Ελλάδα.

Survivor spoiler: Η αλλαγή στα σχέδια για τον Σάκη Ρουβά και η αντίδραση του Απόστολου

Ένας άλλος λόγος, όμως, αφορούσε έναν άνθρωπο που θα ερχόταν από την Ελλάδα, για να τον δει και η προσμονή ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί έντονα πως ο Σάκης Ρουβάς, λόγω της συμμετοχής του Απόστολου, θα μπορούσε να είναι πιο εύκολα προσεγγίσιμος, ώστε να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης, με τα δύο αδέλφια να έχουν εννοήσει σε δηλώσεις τους πριν από το παιχνίδι, ότι μπορεί να τους δούμε μαζί.

Ο Σάκης, όμως, δε θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης. Κι αυτό, γιατί συμμετέχει στο «The Masked Singer», το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει το ταξίδι εξαιτίας αυτών των υποχρεώσεων. Ο Απόστολος φαίνεται πως το έμαθε και αντέδρασε, ζητώντας από την παραγωγή να φύγει.

«Να δίνετε υποσχέσεις, που μπορείτε να κρατήσετε. Αυτό είναι απαράδεκτο, τέλος, μη με υπολογίζετε άλλο», άρχισε να φωνάζει, απειλώντας με αποχώρηση, μιας και ήδη έχει πάρει ένα καλό πακέτο. Η παραγωγή, όμως, κατάφερε να του εξηγήσει, ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία, παρά μόνο επαφές, κάτι που δεν μπορεί πια να προχωρήσει, με τον Απόστολο να γυρίζει στην παραλία δυσαρεστημένος, αλλά χωρίς να φύγει, με το πάρτι της ένωσης άλλωστε να πλησιάζει.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ