ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 09/04: Φεύγει από το Survivor ο Αλέξης Παππάς;

Μια ανάσα από το τέλος του Παππά!

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor 4 και όχι οικειοθελώς.

Τι έχει συμβεί με τον Αλέξη και την παραγωγή; Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως η παραγωγή του Survivor εξέτασε το ενδεχόμενο να διώξει τον Παππά από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Φυσικά και αυτό δεν θα το έκανε αφού η ίδια έχει κάνει τον ηθοποιό να βγάζει αυτή την εικόνα προς τα έξω για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Αλέξηςπουλάει αλλά δεν… τραβάει!

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από το Survivor! Ποιες είναι οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής; Γιατί ο Αλέξης Παππάς είναι με το ένα πόδι εκτός Survivor και Αγίου Δομίνικου; Τι έχει αλλάξει; Πάντως ούτε οικειοθελώς αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς ούτε τον διώχνει η παραγωγή αλλά ο… κόσμος!

 

Survivor spoiler 09/04

 

Survivor spoiler: Πως αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς από το Survivor 4

Ποιες είναι οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής; Έχετε παρατηρήσει πως το Athensmagazine.gr πάντα στις προβλέψεις του πέφτει μέσα! Όχι ότι γνωρίζει κάτι αλλά “βλέπει” τις εξελίξεις που έρχονται. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πως στην επόμενη ψηφοφορία ο Κώστας Παπαδόπουλος θα ήταν υποψήφιος και έγινε.

Πλέον σας λέμε το εξής. Στην επόμενη ψηφοφορία που οι κόκκινοι θα χάσουν ασυλία ο Αλέξης Παππάς θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor! Ο λόγος; Ότι σ’ όλες τις ψηφοφορίες που ήταν υποψήφιος αλλά και στην τελευταία ο Αλέξης είχε και ένα άστρο και την γλίτωνε την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και προχτές, αφού ήταν τυχερός και βρήκε απέναντί του την Χριστίνα Κεφαλά. Και πάλι όμως η διαφορά τους ήταν ελάχιστη. Πλέον τόσο αδύναμος παίκτης στις ψηφοφορίες δεν υπάρχει, αφού και ο Κώστας Παπαδόπουλος απέδειξε πως έχει “ρεύμα” έξω.

Οπότε πάμε για αποχώρηση Αλέξη Παππά μέχρι το Πάσχα. Και φυσικά αν ισχύει πως επιστρέφει στο παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης δεν θα τον βρει μέσα. Αυτό και αν είναι ανατροπή…

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ