ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 10/06: Εκτός ορίων ο Σάκης – Ξέφυγε πίσω από τις κάμερες

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψηφίστηκε από τον Ηλία Μπόγδανο που κέρδισε την ασυλία, για να είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor 4.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, αμέσως με το που ακούστηκε το όνομα της, σήκωσε το χέρι και ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό.

Ο συμπαίκτης της και πρώην σύντροφός της, ζήτησε να πάρει τη θέση της γιατί δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Ηλίας δεν το δέχτηκε και έμεινε σταθερός στην επιλογή του.

Όπως δήλωσε ο Σάκης στην συνέχεια, δεν μπορεί να σκεφτεί πως θα είναι η επόμενη ημέρα στην καλύβα αν αποχωρήσει η Μαριαλένα, καθώς θα ξυπνήσει εντελώς μόνος του – Μιας και η Amigos είναι μια κλίμα μόνοι τους.

Ράκος ο Σάκης Κατσούλης μετά το συμβούλιο του νησιού του Survivor 4

 

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης κλάματα

 

Μετά τις εξελίξεις αυτές, πρόσωπο έμπιστο του Survivor 4, μας πληροφόρησε πως ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του συμβουλίου “λύγισε” στην αγκαλιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο λόγος μάλιστα, που τα έδινε όλα για όλα στα αγωνίσματα ασυλίας ήταν για να μην βγει στον τάκο ο ίδιος ή η Μαριαλένα και μείνει κάποιος από τους δυο μόνος του.

Επίσης, ο Σάκης πλησίασε και τον Ηλία Μπόγδανο για να συζητήσουν την απόφαση του πρώτου να πάρει την θέση της αγαπημένης του στην ψηφοφορία. Το κλίμα ανάμεσα τους ήταν ήρεμο. Άλλωστε οι δυο τους έχουν τσακωθεί μόνο μια φορά, ωστόσο τα βρήκαν μεταξύ τους.

Οι επόμενες ώρες μετά το συμβούλιο μάλιστα είναι περίεργες στο νησί! Οι παίκτες είναι απομονωμένοι, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να είναι συνέχεια αγκαλιά και να συζητάνε.

Ωστόσο, εμείς ήδη γνωρίζουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το Survivor 4 και θα επιστρέψει στο σπίτι της.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ