ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 10/07: Κίνηση-σοκ του Ατζούν – «Έκοψε» χρήματα από Τζέιμς, Άννα Μαρία και Μπάρτζη

Το φετινό Survivor θα μπορούσε να αποκαλεστεί και ως «βασίλειο της ίντριγκας», με τους παίκτες να έχουν αρκετές έριδες μεταξύ τους, αλλά να μη διστάζουν να τα βάλουν και με την παραγωγή αρκετές φορές, καθώς οι αποφάσεις της ορισμένες φορές ήταν εξοργιστικές.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι… διαφορετικά, με την ανάδειξη του στοιχείου του ριάλιτι να πετυχαίνει σε απόλυτο βαθμό και να «εκτοξεύει» το ριάλιτι επιβίωσης. Με τον καιρό, βέβαια, είχε κουράσει και αυτό αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια επιτυχημένη σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο, όμως, και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν πολύ έντονες. Με τις εντάσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αρκετοί ήταν είτε φανατικοί οπαδοί είτε πολέμιοι των παικτών και της στρατηγικής τους, κάτι που οι τελευταίοι αντιλαμβάνονταν με μια δόση σοκ, όταν γύριζαν στην Ελλάδα, καθώς όταν βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, φυσικά, δε γνώριζαν τι απήχηση υπήρχε.

Survivor spoiler: Αντίδραση της τριάδας στην παραγωγή και… τιμωρία του Ατζούν

Υπήρχαν, όμως, και παίκτες που καταδίκασαν με τη στάση τους αυτή την προσπάθεια της παραγωγής να προκαλέσει όλα αυτά τα σκηνικά, για χάρη της τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου, οι οποίοι μέχρι και σήμερα δεν χάνουν την ευκαιρία να ρίξουν τα «πυρά» τους.

Θα θυμάστε, φυσικά, την επιθετική στάση του Τζέιμς στο «Love it» ή τις ηχρογραφήσεις του Μπάρτζη, με τον ίδιο και την Άννα Μαρία να τα βάζουν και αργότερα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Οι τρεις του επιτίθενται διαρκώς, αλλά αυτό δε μένει δίχως απάντηση από την παραγωγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, λοιπόν, ο Ατζούν βρήκε τον τρόπο μέσα από τα συμβόλαια να τους τιμωρήσει και, κάπως έτσι, οι τρεις παίκτες δεν έχουν πάρει ακέραιο το ποσό, που κέρδισαν με βάση τις εβδομάδες, που πέρασαν στο νησί. Κάπως έτσι, ο μισθός τους ήταν περιορισμένος, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια… μικρή εκδίκηση.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ