ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 11/03: Έπαθε κρίση πανικού και αποχωρεί από το Survivor 5

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με ταχύτητα φωτός και οι φανατικοί αναγνώστες του Youweekly.gr γνωρίζουν πολύ καλά που θα μπουν για να διαβάσουν όλα τα παρασκήνια! Οι παίκτες του Survivor περνάνε ολόκληρα 24ωρα στο νησί αλλά καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να δούμε την κάθε τους στιγμή στους δέκτες. Η παραγωγή φροντίζει να προβάλλει τα πιο πικάντικα σημεία, αυτά που την συμφέρουν περισσότερο για τηλεθέαση και τα σχετικά. Είναι και κάποια πράγματα όμως που συμβαίνουν και δεν θα τα δούμε ποτέ. Γιατί; Γιατί δεν πρέπει!

Ο άνθρωπός μου στο νησί πέραν του ότι μου έχει αποκαλύψει ήδη ποια ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα του Σαββάτου μου μετέφερε κι ένα έκτακτο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγα 24ωρα.

Όπως γνωρίζετε τα γυρίσματα είναι κάποιες ημέρες πιο μπροστά. Άρα αυτά που εμείς βλέπουμε τώρα έχουν διαδραματιστεί αρκετά πιο νωρίς. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, μια παίκτρια έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα κι έφερε τα πάνω κάτω τόσο στην καλύβα της όσο και στην παραγωγή.

Αποκαλύψεις για το Survivor

Όπως μου ανέφερε η πηγή μου και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή πριν από λίγες ώρες “έσπασε” και ανακοίνωσε στην παραγωγή πως θέλει να φύγει, κάτι που όπως με διαβεβαίωσαν δεν έγινε δεκτό.

 

Για την ακρίβεια η παίκτρια της μπλε ομάδας εδώ και αρκετό καιρό είναι παραγκονισμένη από τους συμπαίκτες της και δέχεται απίστευτη ψυχολογική πίεση. Ξέρετε τι είναι να είσαι μόνος 24ωρες το 24ωρο σε ένα νησί και να μην έχεις πουθενά να απευθυνθείς;

Το κλίμα για εκείνη στην παραλία των Μαχητών δεν είναι καθόλου καλό κι όσο σκληρή κι αν το παίζει όλοι έχουμε στιγμές αδυναμίας. Μια τέτοια στιγμή, λοιπόν, βίωσε και η Σταυρούλα και απευθύνθηκε στην παραγωγή. Μετά από πολύωρη συζήτηση κι αφού ηρέμησε αποφάσισε πως θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί…

Εδώ θα είμαστε για περισσότερες εξελίξεις και παρασκήνια από το νησί! Stay tuned.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ