ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 12/03: “Άντε γ@μ@σ@@ ξεφτιλισμένε – Μας έχεις κάνει π@@τ@ν@” – Άγριος τσακωμός για τον Ρουβά!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Νέα εβδομάδα Survivor 5 σήμερα και το Athensmagazine.gr σας έχει παρασκήνιο από τις παραλίες των δύο ομάδων!

Νέος τσακωμός στη κόκκινη παραλία, λίγο πριν το έπαθλο φαγητού του Σαββάτου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Ρουβά. Με ποιον συμπαίκτη του παραλίγο να πιαστεί στα χέρια; Συγκεκριμένα ο αδελφός του Σάκη είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια, με τους δύο άνδρες να έχουν δείξει από τις πρώτες μέρες της συνύπαρξής τους να μην πολυσυμπαθεί ο ένας τον άλλον.

Survivor spoiler 12/03: Ποια ήταν η αφορμή για τον τσακωμό;

Αφορμή για τον τσακωμό ανάμεσα στους δύο στάθηκε μια συζήτηση για το φαγητό και τις μερίδες. Εκεί ο Τάκης γύρισε και είπε πως δεν γίνεται να τρώνε όλοι το ίδιο, αφού άλλοι έχουν περισσότερη ανάγκη λόγω σωματοδομής και επιδόσεων στα αγωνίσματα.

 

Survivor spoiler 12/03: 'Άντε γ@μ@σ@@ ξεφτιλισμένε - Μας έχεις κάνει π@@τ@ν@' - Άγριος τσακωμός για τον Ρουβά!

 

Αμέσως ο Απόστολος Ρουβάς τρελάθηκε και άρχισε να κάνει απίστευτη επίθεση στον συμπαίκτη με αφορμή την τοποθέτησή του. “Δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εδώ μέσα που είναι πολύ περισσότερο καιρό από εσένα και ειδικά γυναίκες. Αντί να κατεβάσεις το κεφάλι έχεις και θράσος. Άντε γ@μ@σ@@ ξεφτιλισμένε. Μας έχεις κάνει “π@@τ@ν@ από την μέρα που ήρθες”.

Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Απόστολο Ρουβά, με τον Μισθοφόρο να προσπαθεί να πλησιάσει απειλητικά τον συμπαίκτη του και τους άλλους παίκτες της ομάδας των Διασήμων να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν αλλά να παίρνουν ξεκάθαρα την θέση του Απόστολου έναντι του Τάκη!

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor ο Τάκης έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα! Αρχικά ήταν ο τσακωμός του με τον Σάκη Αρσενοίου, ακολούθησε με τον Άρη Σοϊλέδη ενώ κατά διαστήματα έχει έρθει σε αντιπαράθεση με όλους τους συμπαίκτες του.

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ