ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 12/04: Βόμβα! Ζήτησε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

 

Βόμβα στον Άγιο Δομίνικο!

Ανατροπή στα σχέδια της παραγωγής του Survivor 5 με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ρίχνει την βόμβα αποχώρησης.

Ελπίδα στο όνειρο των παικτών των Μαχητών ρίχνει η αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 5, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μπορεί ο κομμωτής να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, αλλά όπως και την προηγούμενη θα την γλιτώσει, καθώς άλλος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το Survivor 5.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει τρελάνει όλους τους συμπαίκτες του με την συμπεριφορά του και το γεγονός πως συνέχεια… επεμβαίνει σ’ όλα ωστόσο κι ο ίδιος μέσα του έχει λυγίσει. Δεν αντέχει άλλο… Η αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όσο και να προσπαθεί να μην το δείχνει, δεν αντέχει σ’ αυτές τις συνθήκες διαβίωσης. Δεν είναι μόνο πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλων, αλλά και το γεγονός πως αλλιώς έχει μάθει στη ζωή του. Είδαμε όλοι την αντίδρασή του μόλις ο παίκτης αποφάσισε να μην αγωνιστεί σε αγώνισμα επειδή… έβρεχε και πήρε μια ομπρέλα της παραγωγής και έκατσε από κάτω.

Survivor spoiler 12/04: Βόμβα! Ζήτησε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ

Μπορεί το σκηνικό αυτό να έφερε… νούμερα και συζήτηση γύρω από το Survivor 5 και γι’ αυτό η παραγωγή να το επέτρεψε όμως ο κομμωτής δεν μπορεί άλλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει πλησιάσει άτομα της παραγωγής και έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor. Η παραγωγή μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση αυτή του Κωνσταντίνου έπαθε σοκ, αφού ο Εμμανουήλ είναι ένας παίκτης που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις εντάσεις και μαζί τα νούμερα τηλεθέασης και θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Ο ίδιος ζήτησε να μιλήσει με τον ειδικό ψυχολόγο του ριάλιτι, όπως και έγινε και έχει ηρεμήσει προς το παρόν. Ολη η παραγωγή έχει πέσει από πάνω του, για να τον ηρεμήσει, γι’ αυτό και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ένα ξέσπασμα από τον ίδιο! Σιγά σιγά βγαίνει προς τα έξω το γεγονός πως δεν θα αντέξει για πολύ, κάτι που έχουν καταλάβει και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι επιχειρούν με τον τρόπο τους να τον διώξουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ