ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 12/05, οριστικό: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά σήμερα!

Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία σήμερα (12/05) με μπλε και κόκκινους να μάχονται για το έπαθλο στην σκια της αποχώρησης του Τζέιμς. Ποια ομάδα κερδίζει;

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor χτες με την ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που προκάλεσε τριγμούς στα θεμέλια του ριάλιτι αφού πλέον η παραγωγή τρέχει και δεν φτάνει. Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να γυριστεί ξανά και η παραγωγή τρέχει και δεν φτάνει! Γιατί διότι δεν χωρούσε και οικειοθελής αποχώρηση και αποχώρηση από το κοινό! Και έτσι έτρεξαν να χωρέσουν την αποχώρηση του Τζέιμς στο επεισόδιο της Τρίτης, ώστε να μην γίνει ψηφοφορία και η αποχώρηση της εβδομάδας δεν θα γίνει. Διότι αν αναγκαζόντουσαν να το δείξουν μια μέρα, ο κόσμος θα είχε μπει στην διαδικασία να ψηφίσει.

Έτσι το αγώνισμα της σημερινής ημέρας θα δούμε άλλο από αυτό που είχε γυριστεί αρχικά, ώστε να μην υπάρχει μέσα ο Τζέιμς Καφετζή. Γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε αν είναι αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία ή θα το μετατρέψουν σε αγώνισμα επάθλου, αφού όποια ομάδα είχε κερδίσει το έπαθλο για είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Survivor spoiler 12/05 νικητής επάθλου

Επομένως τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα θα αργήσουν να έρθουν στην κατοχή μας όπως και το trailer, αφού η όλη φάση με τον Τζέιμς Καφετζή έσκασε πολύ ξαφνικά.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει;

Το τρέιλερ άργησε να έρθει στα χέρια πιο πολύ από ποτέ αφού έγινε του… μοντάζ το κάγκελο! Δεύτερη φορά τραβηγμένο το αγώνισμα ώστε να μην φαίνεται ο Τζέιμς που αποχώρησε άρον άρον. Ένα αγώνισμα πάρα πολύ δύσκολο, με τους μπλε να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, χάνοντας τον πιο δυνατό αγωνιστικά παίκτη τους βάση στατιστικών!

Θα τους επηρεάσει αυτό;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

Survivor spoiler 12/05

ΑΜ ΔΕ! Νικητές σήμερα μάγκες ξανά οι μπλε σε έπαθλο επικοινωνίας! Απίστευτη εξέλιξη κι όμως αληθινή.

Aπό athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ