ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 13/04: “Είσαι ξεφτίλας” – Πλακώθηκαν άσχημα μετά το συμβούλιο Τριαντάφυλλος – Κόρο!

Κόλαση ξανά στον Άγιο Δομίνικο – Όλα όσα δεν είδαμε.

Άγριο περιστατικό μετά το τέλος του συμβουλίου της Δευτέρας (12/04) ανάμεσα στον Τριαντάφυλλοκαι τον Γιώργο Κόρομι.

Οι δύο παίκτες μπορεί κάποτε να ήταν κολλητοί φίλοι, στη συνέχεια όμως πλακώθηκαν άσχημα και δύο μήνες μετά παραμένουν στα μαχαίρια! Ακόμα και τώρα που ο Κόρο άλλαξε ομάδα, το γεγονός ότι βρίσκονται στην ίδια παραλία, τους φέρνει συνέχεια σε κόντρα!

Μάλιστα στο χθεσινό συμβούλιο ήρθαν σε έντονη διαμάχη! Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου, εξέφρασε την επιθυμία του να δει σύντομα στον τάκο και τον Γιώργο Κόρομι. «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο» σημείωσε ο τραγουδιστής. «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

 

Πλακώθηκαν άσχημα μετά το συμβούλιο Τριαντάφυλλος - Κόρο!

 

«Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα» απάντησε ο Γιώργος Κόρομι.

«Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε» τόνισε, σε έντονο ύφος, ο Τριαντάφυλλος. Ο Γιώργος Κόρομι, όμως, θέλησε να συνεχίσει την συγκεκριμένη κόντρα και να πει πως «είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος, τότε, απασφάλισε! «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες”.

Survivor spoiler: Συνεχίστηκε ο τσακωμός μετά το τέλος του συμβουλίου

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως επικράτησε κόλαση και μετά το τέλος του συμβουλίου, μόλις οι δύο ομάδες βγήκαν από το κτίριο που γίνονται τα γυρίσματα! Την ώρα λοιπόν που οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στα βανάκια τους ο Κόρο έκανε επίθεση στον Ντάφυ χωρίς λόγο, αφού η ένταση είχε πέσει και τον αποκάλεσε ξεφτίλα.

 

Survivor spoiler 13/04: 'Είσαι ξεφτίλας'

 

Ο Τριαντάφυλλος έξαλλος κατευθύνθηκε προς τον πρώην συμπαίκτη του, με τον Σάκη Κατσούλη να προσπαθεί να τον προστατέψει και τον Κόρο να συνεχίζει να τον βρίζει! Μάλιστα ο τσακωμός τους συνεχίστηκε όλη την νύχτα και στην παραλία. Χαρακτηριστικό είναι πως άνθρωποι της παραγωγής μας μετέφεραν πως “αρκετοί παίκτες δεν έκλεισαν μάτι όλη τη νύχτα”!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ