ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 13/05: Μαριαλένα ή Κόρο; Αυτός ο παίκτης θα έφευγε αν είχαν κανονικά αποχώρηση!

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζήαλλά και την διαφαινόμενη του Νίκου Μπάρτζη!

Το Athensmagazine.gr πρώτο σας έχει ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις! Πρώτο σας έφερε στο φως την βόμβα με την αποχώρηση του Τζέιμς, όπως πρώτο σας ξεκαθάριζε εξ’ αρχής πως θα αποχωρήσει και ο Νίκος, παρότι όλα τα sites έδιναν προβάδισμα στο να παραμείνει στο Survivor.

Τελικά και οι δύο αποτελούν παρελθόν (με την αποχώρηση του Νίκου να την βλέπουμε την Κυριακή) και όπως ήταν λογικό δεν είχαμε αποχώρηση, μέσω ψηφοφορίας, αυτή την εβδομάδα. Όμως είχαμε υποψήφιους προς αποχώρηση! Πέραν του Τζέιμς Καφετζή, στον τάκο είχαν βρεθεί και οι Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

 Survivor spoiler 13/05: Μαριαλένα ή Κόρο;

Χτες ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στον Κόρο, τονίζοντας πως αν δεν είχε φύγει από μόνος του ο Τζέιμς, τότε ο Γιώργος θα μας είχε χαιρετίσει! Είχε όμως δίκιο! Ποιος θα αποχωρούσε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, από το Survivor 4.

Survivor spoiler: Μαριαλένα ή Κόρο θα έφευγαν από το ριάλιτι;

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην διαδικασία να διεξάγει ψηφοφορία σχετικά με τον παίκτη που θα θέλατε να παραμείνει στο Survivor 4! Μέσω της ψηφοφορίας αυτής φαίνεται πως πανηγυρικά θα έμεινε ο Τζέιμς Καφετζή, με ένα ποσοστό κοντά στο 60%! Όσο για τον παίκτη που θα αποχωρούσε; Αυτός θα ήταν ο Γιώργος Κόρομι! Είχε δίκιο λοιπόν ο Τριαντάφυλλος. Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς έσωσε τον Ούγγρο παίκτη του φετινού Survivor.

Survivor spoiler 13/05: Μαριαλένα ή Κόρο; Αυτός ο παίκτης θα έφευγε αν είχαν κανονικά αποχώρηση!

Όσο για τα ποσοστά τους; Η Μαριαλένα ήταν κοντά στο 22% και ο Κόρο στο 18%! Δεν μιλάμε λοιπόν για τεράστια διαφορά…


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ