ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 14/04: Έδωσαν τα χέρια Ατζούν και Σοϊλέδη! Σάλος με την απόφαση του Τούρκου, μεγάλη ανατροπή

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 14/04: Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Survivor 5 έχει ξεκινήσει και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα τον δούμε να αγωνίζεται.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας, όλο αυτό το διάστημα, είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να κάτσει να σκεφτεί. Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είχε μια συνάντηση με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί και μάλιστα στο… σπίτι του Τούρκου στον Άγιο Δομίνικο!

Η παραγωγή ενημέρωσε τον Άρη Σοϊλέδη πως τον θέλει ο Τούρκος και πως θα πρέπει να αφήσει για 2-3 ώρες την παραλία και να πάει στο σπίτι του Τούρκου στον Άγιο Δομίνικο. Άλλο που δεν ήθελε ο Άρης, ο οποίος ωστόσο στην αρχή ανησύχησε καθώς πίστευε πως έχει να κάνει με τον τραυματισμό του και ενδεχόμενο αποχώρησή του ή μείωση χρημάτων. Ωστόσο δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήθελε να κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Άρη Σοϊλέδη εν όψει Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί του χρόνου. Ο Τούρκος θέλει να έχει στο συγκεκριμένο Survivorπαίκτες από όλα τα Survivor. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Και δεν θα μπορούσε να λείπει ο πιο δυνατός παίκτης του Survivor 5.

Ο Ατζούν βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στον Άρη με αφορμή τον τραυματισμό του τελευταίου και η κουβέντα κατέληξε εκεί που ήθελε. Ο Τούρκος έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Σοϊλέδη, αφού ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τις προσδοκίες του παραγωγού πριν μπει στο Survivor και αποτελεί έναν παίκτη πολύ δυνατό και με ενεργή συμμετοχή και στο… ριάλιτι.

Ο Άρης Σοϊλέδης από την πλευρά του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την προοπτική αυτή, αφού θέλει να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους που θα πάρουν μέρος στο Survivor All Star, ωστόσο ζήτησε από τον Ατζούν λίγο χρόνο ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το τέλος του Survivor 5 και να το συζητήσει και με οικογένειά του αλλά κυρίως με την Μαρία Αντωνά, με την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί. Στην ουσία υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως πρώτα θα πρέπει να πάρει έγκριση και από εκεί που πρέπει, δηλαδή την γυναίκα της ζωής του.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ