ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 15/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας!

 

Survivor spoiler: Το Survivor 5 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αύριο (16/3) η εβδομάδα αυτή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση του παίκτη, που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι για το οποίο έχουμε ήδη τις πρώτες μας πληροφορίες.

Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, έχουμε και το αγώνισμα επικοινωνίας, το οποίο κάθε εβδομάδα γίνεται και πιο συγκινητικό. Κι αυτό, γιατί οι παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να μιλήσουν με κάποιο τρόπο με αγαπημένα τους πρόσωπα, σε ένα έπαθλο που εκτιμάται δεόντως και κάθε εβδομάδα γίνεται και πιο μεγάλο.

Στο trailer του σημερινού (15/3) επεισοδίου βλέπουμε τους παίκτες να συγκινούνται, με το έπαθλο πιθανώς να αφορά το να δουν με κάποιο τρόπο τα πρόσωπα των αγαπημένων τους. Η Κάτια Ταραμπάνκο, ειδικά, βρίσκεται στο επίκεντρο για ευνόητους λόγους, αφού οι δικοί της άνθρωποι ζουν τη δική τους δοκιμασία στην Ουκρανία.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της συγκίνησης

Κάπως έτσι, το αγώνισμα επικοινωνίας έχει το δικό του ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα, για να επικρατήσουν και να κάνουν δικό τους το έπαθλο, βιώνοντας μετά τη συγκίνηση, όταν δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να κερδίσει στο έπαθλο επικοινωνίας; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, οι Διάσημοι βγάζουν αντίδραση, μετά την νίκη των Μαχητών στη δεύτερη ασυλία, και πανηγυρίζουν στο εν λόγω αγώνισμα, επιστρέφοντας στις νίκες, σε μια μέρα που αναμένεται σπαρακτική για τους παίκτες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ