ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 16/03: Την έδιωξε η Ασημίνα! Ανατροπές στους Μαχητές!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την στιγμή που σας αποκαλύψαμε τον διπλό εφιάλτη της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που την έφερναν πιο κοντά στην… αποχώρηση!

Τι είχε συμβεί; Οι επιδόσεις της αθλήτριας των Μαχητών είχαν πέσει με αποτέλεσμα η Ασημίνα να πέσει στη τρίτη θέση της κατάταξης, από την ομάδα των Μαχητών, και να την έχουν περάσει τόσο η Σταυρούλα Χρυσαειδή, όσο και η Τζο Μαριδάκη! Ωστόσο ο εφιάλτης δεν κράτησε και πολύ για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω.

Η ποδοσφαιρίστρια έφτασε στην ανατροπή και κατάφερε να προσπεράσει την Τζο Μαριδάκη, η οποία στη δεύτερη εβδομάδα στο Survivor δεν ήταν τόσο δυνατή με αποτέλεσμα να βρεθεί και υποψήφια προς αποχώρηση!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν άφησε πίσω της την συμπαίκτριά της, όμως ο εφιάλτης της Σταυρούλας παραμένει. Η συμπαίκτριά της έχει μεγαλώσει την διαφορά αφού είναι εύκολα πρώτη από την ομάδα της, με ένα ποσοστό της τάξεως του 70.5%, ενώ η Ασημίνα μετρά 65.2%. Όσον αφορά την πρώτη θέση γενικά ανήκει στον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος έχει ξεφύγει για τα καλά με ποσοστό του 77%!

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ