ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 16/04: Πλακώθηκαν άσχημα Σάκης Κατσούλης και Κόρο – “Καλά σου έκανε ο Τριαντάφυλλος”

Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο με τους Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Κόρομι να είναι αυτή την φορά οι πρωταγωνιστές!

Μπορεί ο Κόρο να προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Τριαντάφυλλο όμως πλέον έχει νέο… αντίπαλο που είναι από το στρατόπεδο του Ντάφυ! Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Κατσούλης από την μέρα που έχει μπει στο Survivor 4 έχει προλάβει να τσακωθεί με αρκετές παίκτες και δεν θα μπορούσε από την λίστα να λείπει ο Κόρο.

Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στα… αυτιά μας τα δύο παιδιά και αντίπαλοι σε κόκκινη και μπλε ομάδα είχαν έναν πολύ σοβαρό τσακωμό για τα μάτια της… Μαριαλένας! Όσο δεν τσακώθηκαν για τον Τριαντάφυλλο όπως θα περιμένατε πολλοί! Άλλωστε σας είπαμε… Ντάφυ και Κόρο βρίσκονται σε περίοδο επανασύνδεσης.

Κατσούλης - Κόρο Survivor

Survivor spoiler: Γι’ αυτό πλακώθηκαν Σάκης και Κόρο

Ποιος ήταν ο λόγος που Σάκης και Κόρο παραλίγο να τις “παίξουν”; Όπως σας προαναφέραμε η Μαριαλένα! Συγκεκριμένα ο Γιώργος είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με την συμπαίκτριά του και την κατηγορούσε πως δεν τα δίνει όλα για την ομάδα επειδή είναι δεμένη με τα παιδιά της κόκκινης, τονίζοντας της πως θα πρέπει να κάνει και η ίδια προσπάθεια για να τα βρουν και να ζητήσει συγνώμη.

Κάπου εκεί παρενέβη ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος άκουγε τα πάντα αφού καθόταν σε κοντινό σημείο! Αμέσως ο Σάκης έκανε επίθεσηστον Κόρο και άρχισε να τον κατηγορεί πως το όλο σκηνικό το κάνει επίτηδες για να βγάλουν την Μαριαλένα στον τάκο, όταν θα μπορούν να ψηφιστούν οι δύο γυναίκες της ομάδας, που θα είναι πολύ σύντομα! Και τον κατηγόρησε ότι το κάνει αυτό για να παραμείνει στο παιχνίδι η Ελένη που είναι στενή του φίλη και όχι η Μαριαλένα και έτσι να φτάσει η Χαμπέρη αρκετά μακριά στο Survivor!

Μάλιστα ο Σάκης πάνω στα νεύρα του είπε στον Κόρο πως ο Τριαντάφυλλος είχε δίκαιο γι’ ότι είχε συμβεί στο παρελθόν! “Καλά σου έκανε ο Τριαντάφυλλος και σε ξεφτίλισε” ήταν η ατάκα του τερματοφύλακα που έκανε έξαλλο τον Κόρο, με τον τελευταίο να επιχειρεί κάπου εκεί να του ορμήσει αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν συνέβη αυτό! Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως το κλίμα φτιάχτηκε στη συνέχεια και αυτό είναι κάτι που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ