ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 16/06: Τραγικές στιγμές για την Καρολίνα με την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Ο Ντάφυ είχε υποδοχή ήρωα, για εκείνη όμως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να είχε υποδοχή ήρωα στο αεροδρόμιο με πανό και τα σχετικά αλλά για την Καρολίνα που θα ακολουθήσει μετά από αυτόν δεν έχουν ετοιμαστεί παρόμοια σκηνικά.

Η αλήθεια είναι πως η Καρολίνα τον τελευταίο καιρό είχε δημιουργήσει πολύ αρνητικά συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό. Όλα ξεκίνησαν από την επίθεση που είχε κάνει στην Ελένη Χαμπέρη και το πράγμα αποτελειώθηκε μετά το πηγαδάκι που έκανε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως είναι υποψήφια προς αποχώρηση, το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο, αφού στο twitter οι χρήστες ανέβαζαν tweets και παρακαλούσαν – απαιτούσαν να είναι αυτή που θα αποχωρήσει, έτσι όπως κι έγινε!

Τι περιμένει την Καρολίνα πίσω στην Ελλάδα μετά το Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δημιουργηθεί πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ που αποχώρησε η Καρολίνα από το παιχνίδι, ένα γκρουπ στο facebook το οποίο καλούσε κόσμο να βρεθεί στο αεροδρόμιο την ημέρα της άφιξης της Καρολίνας όχι για να την υποδεχθεί αλλά για να την γιουχάρει!

Το γκρουπ αυτό βέβαια μετά από λίγες ώρες απενεργοποιήθηκε.

Πολλοί τηλεθεατές παθιάζονται περισσότερο από ότι θα έπρεπε με κάποιες καταστάσεις και το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές αυτό.

Η Καρολίνα, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο εννοείται. Η παραγωγή του Ατζούν έχει προβλέψει κάθε δυνατό σενάριο γι’ αυτό και έχει τοποθετήσει άτομα δίπλα στους παίκτες που μπορούν να τους προστατεύσουν!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ