ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 17/04: Τεράστια έκπληξη! Ο Ατζούν ανακοίνωσε σε Τζέιμς και Νίκο πως μπορούν να αποχωρήσουν!

Ο κακός χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης!

Αρκετός ντόρος προκλήθηκε πριν μια βδομάδα με την αποκάλυψη πως ο Τζέιμς με τον Νίκο απείλησαν να αποχωρήσουν μετά από χοντρό επεισόδιο που είχαν με μπράβο της παραγωγής!

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που οι Έλληνες παίκτες του Survivor ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο με ναυλωμένο τσάρτερ μαζί με την τουρκική και ρουμάνικη αποστολή.

Λογικό είναι μετά από τόσο καιρό παραμονής στο νησί της Καραϊβικής, η κούραση και οι κακουχίες να δημιουργούν εύκολα εντάσεις- πολλές από αυτές έχουν αποτυπωθεί στην κάμερα, άλλες, και ίσως οι πιο σοβαρές, έμειναν κρυφές.

Μια από αυτές συνέβη πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το παιχνίδι. Το πρόβλημα αυτή τη φορά είχε ξεκινήσει μετά το βίαιο περιστατικό με τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά!

 

Καφετζής - Μπάρτζης αποχώρηση

 

Μετά λοιπόν από όσα είχαν γίνει, είχαν τοποθετηθεί σωματοφύλακες στην παραλία, προκείμενου να προσέχουν τους «άτακτους» Έλληνες, γεγονός που είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια τόσο των «Κόκκινων» όσο και των «Μπλε». Κάποια στιγμή, οι σωματοφύλακες αυτοί κατηγόρησαν στην παραγωγή τους Έλληνες συνεργάτες της Acun Medya ότι έδιναν κρυφά φαγητό στους παίκτες!

Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι είχαν αδιάσειστες αποδείξεις αφού τους είχαν βιντεοσκοπήσει με τα κινητά τους. Τελικά, όμως αυτό που έδειχναν τα επίμαχα βίντεο ήταν να τους δίνουν καρύδες, κάτι που δεν παραβίαζε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μια μεγάλη έκρηξη από δίδυμο Νίκου Μπάρτζη- Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι απείλησαννα αποχωρήσουν από το παιχνίδι αν δεν απομακρύνονταν οι ξένοι σωματοφύλακες που είχαν εχθρική στάση απέναντί τους.

Survivor 4 – Η παρέμβαση του Ατζούν

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ατζούν, μόλις πληροφορήθηκε για τις απειλές των παικτών της μπλε ομάδας, εμφανίστηκε αρκετά θυμωμένος στο Συμβούλιο του νησιού και τους είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις δεν είναι αποδεκτές και όποιος δεν συμμορφωθεί μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

 

Ατζούν Survivor

 

Παρά τη φαινομενικά αδιάλλακτη και αυστηρή στάση του μπροστά στους παίκτες, η εντολή που δόθηκε ήταν διαφορετική, αφού η Παραγωγή κλήθηκε να ηρεμήσει τον Νίκο και τον Τζέιμς απομακρύνοντας τελικά τους bodyguards. Εκεί μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους πληροφορήθηκαν ότι είναι αρκετά δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό, γεγονός που τους ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Την ίδια στιγμή, άλλη πηγή μας λέει ότι μια αντίστοιχη εντολή έχει δοθεί και για τον Τριαντάφυλλο, καθώς οι Τούρκοι γνωρίζουν πόσο αγαπητός είναι στο κοινό, με αποτέλεσμα να τον προστατεύουν πλέον στο μοντάζ και να τονίζουν τις θετικές πλευρές του ώστε να τον κρατήσει το κοινό όσο περισσότερο γίνεται -παρά τις μέτριες επιδόσεις του- τώρα που το παιχνίδι έχει δυσκολέψει!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ