ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 17/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ – EKΠΛΗΞΗ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τελικά την ασυλία!

Survivor spoiler 17/05: Ποιος είναι τελικά ο παίκτης που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία και μαζί την παραμονή του στο Survivor;

Πλέον η ασυλία είναι ατομικό κομμάτι! Πως θα προκύπτει ο παίκτης που θα την εξασφαλίζει; Αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη κι αυτός με την σειρά του αποχαιρέτησε τους παίκτες, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι γυρίζει επιτέλους σε ατομικό. Δηλαδή οι παίκτες ναι μεν θα ανήκουν σε ομάδες, αλλά μόνο όσον αφορά τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Όσον αφορά τις ασυλίες τα πράγματα θα πάνε εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Είναι πλέον βέβαιο πως θα υπάρχει αποχώρηση κάθε δυο εβδομάδες κι αυτό γιατί…

Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρχει το παιχνίδι της ασυλίας. Ένας παίκτης θα κερδίσει Δευτέρα, ένας παίκτης Τρίτη, ένας παίκτης την επόμενη Δευτέρα κι ένας αντίστοιχα την επόμενη Τρίτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν έχουν ασυλία. Οι υπόλοιποι που περισσεύουν θα βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί να ακούγεται σύνθετο αλλά πραγματικά είναι τόσο απλό! Για να το δούμε και στην πράξη απόψε. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Survivor spoiler 17/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ - ΒΟΜΒΑ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τελικά την ασυλία!

 

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την πρώτη μάχη της ασυλίας;

Σήμερα θα δούμε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα, από τα κλασικά του Survivor που γίνονται στην θάλασσα και έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν! Ποιος κερδίζει; Μπορεί αρκετοί να περιμένετε έναν εκ των Σάκη Κατσούλη ή Γιώργο Κόρομι αλλά θα σας την… χαλάσουμε! Κανείς από τους δύο δεν κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Αρχικά να σας αποκαλύψουμε πως ο παίκτης που κερδίζει κάθε μέρα θα μπορεί να παίρνει στα έπαθλα μαζί του και δύο άλλους παίκτες! Απόψε το έπαθλο θα το απολαύσουν ο Ηλίας Μπόγδανος, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος! Ποιος από τους τρεις κερδίζει όμως σήμερα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι ατομικές ασυλίες ξεκινούν με έκπληξη αφού κερδίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

 

Survivor spoiler 17/05ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ