ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 20/03: «Κουμάντο να κάνεις στον γκόμενό σου σκ@@α» – Πανικός στην κόκκινη παραλία με Ναυσικά και Κατσαούνη

 

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

Η κατάσταση φαίνεται πως μυρίζει… μπαρούτι στο Survivor 5, με τις κόντρες μεταξύ των παικτών να αυξάνονται και τα νεύρα πιθανώς να τεντώνονται ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που οι ομάδες άλλαξαν.

Στο έκτακτο συμβούλιο, όπου κάλεσε τους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοίνωσε πως ορισμένοι θα… αλλάξουν χρώμα μπαντάνας, παίρνοντας τα πράγματά τους σε άλλη παραλία. Σε κάποιους άρεσε αυτή η εξέλιξη και σε μερικούς ακόμη δεν φάνηκε τόσο καλή ιδέα, ειδικά όταν έμαθαν το πώς διαμορφώνονται οι ομάδες.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για παράδειγμα, δεν είδε με πολύ καλό μάτιτη μετακόμιση του Γιώργου Κατσαούνη στην κόκκινη ομάδα. Η ηθοποιός και μοντέλο γνωρίζει αρκετά για τον ίδιο, παρότι δεν τον ζει καθημερινά, αλλά κρίνοντας και μόνο από το πώς αντιδρούσε σε αρκετές στιγμές και πώς διαχειρίστηκε τη σχέση του με τη Μυριέλλα, άρχισε να έχει μια αρνητική εντύπωση.

Survivor spoiler: Η ενόχληση της Ναυσικάς και η αντίδραση του Κατσαούνη

Δεν έκρυψε, άλλωστε, την ενόχλησή της στο τελευταίο επεισόδιο. «Με κάποια νεοεισαχθέντα άτομα στην κόκκινη ομάδα κρατάω πισινή. Αυτά τα άτομα είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και η Σταυρούλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ενώ φαίνεται ένα πάρα καλό παιδί και έχει πάρα πολύ πλάκα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω αφού δεν έχω συμβιώσει ακόμα μαζί του, έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά φάουλ στην μπλε ομάδα. Έχει συμμετάσχει σε σχέδια, έχει πει ψέματα, έχει μαρτυρήσει τους συμπαίκτες του και έχει κάνει κάποια πράγματα που δεν δηλώνουν καλή συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Η Ναυσικά, σε κάποια διαφωνία με τον Κατσαούνη στη στιγμή της μετακόμισης στην καλύβα, άρχισε να του φωνάζει. «Εδώ θα προσέχεις τη συμπεριφορά σου, δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Μπορεί να ήρθατε κάποιοι καινούργιοι, αλλά οι κανόνες εδώ δε θα αλλάξουν», του είπε.

Ο αγρότης, φυσικά, δεν έκανε πίσω. «Κουμάντο σκ@@α να πας να κάνεις στον γκόμενό σου. Θα δει και ο κόσμος ποια πραγματικά είσαι πολύ σύντομα», της απάντησε, με την έντονη λογομαχία να δείχνει, ότι θα ακολουθήσουν… ομορφιές.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ