ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 22/03: «Βρήκες ευκαιρία καραγκιόζη…» – «Άγριος» τσακωμός Σοφιάνας και Μαρτίκα στην παραλία

 

Οι κόντρες στο Survivor 5 «φουντώνουν» διαρκώς, με τις… παλιές αγάπες φυσικά να βρίσκουν πάντοτε τρόπο να εκφράζονται εντός παραλίας, εκτός και επί ταυτά, αφού ορισμένοι παίκτες δεν πρόεκιται να αναπτύξουν ποτέ καμία συμπάθεια μεταξύ τους.

Όπως θα θυμάστε, ο Σπύρος Μαρτίκας με το… γνωστό του σχέδιο, έχει βρει «εχθρούς» από πολύ νωρίς στα πρόσωπα των Ασημίνας Χατζηανδρέου και Σοφιάνας Αβραμάκη, με την Πελαγία βέβαια να υπάρχει νωρίτερα στο κάδρο, αλλά τελικά να αποχωρεί νωρίς, αφήνοντας τα δύο κορίτσια να συνεχίσουν τον αγώνα εναντίον του.

Survivor spoiler: Οι χαρές του Μαρτίκα και το «ξέσπασμα» της Σοφιάνας

Πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, ένα νέο «χτύπημα» ήρθε για τη Σοφιάνα. Κι αυτό, γιατί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα μετακομίζει στην κόκκινη παραλία, με αποτέλεσμα να μείνει από την μπλε ομάδα μόνη της, έχοντας να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση τον Σπύρο, που έμεινε μαζί της.

Ο τελευταίος… άλλο που δεν ήθελε από το να χωριστούν οι δύο κοπέλες. Μπορεί να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για ακόμη μια φορά, αλλά όλοι γνωρίζουν πως έχει εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στο κοινό, με αποτέλεσμα να θεωρεί σίγουρη την παραμονή του για ακόμη μια φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, την ίδια στιγμή που είδε Σοφιάνα και Ασημίνα να τσακώνονται.

Ο ίδιος, γυρίζοντας στην παραλία από το τελευταίο συμβούλιο, έκανε τη γνωστή κίνηση στη Σοφιάνα, για να της πει πως την είχε προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί. «Ευκαιρία βρήκες καραγκιόζη για να χαρείς και να νομίζεις πως κάτι έγινε. Εδώ είμαστε όμως, περίμενε…», του απάντησε εκείνη, φωνάζοντάς του έξαλλη στην παραλία.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ