ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 23/02: Ανατρέπονται τα πάντα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα!

 

Τέλος εποχής στο Survivor και το Survivor All Star για τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος σήμερα αποχαιρετά μια και καλή τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα και την οικογένειά του. Ποιος είναι αυτός;

Η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι υποψήφιος, παρότι οι κόκκινοι έχασαν δύο ασυλίες, ενώ έβγαινε τις προηγούμενες εβδομάδες με μια χαμένη ασυλία και στον τάκο βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Γιώργος Κόρομι! Από την πλευρά των μπλε υποψήφια είναι η Μελίνα Μεταξά, που δείχνει ο εύκολος στόχος των συμπαικτών της για να την βγάλουν εκτός Survivor και να κερδίσουν ακόμα μια εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι και παράλληλα 5.000 ευρώ!

Survivor spoiler 23/02: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη;

Ποιος φαντάζει ως φαβορί για αποχώρηση; Πολλοί σίγουρα βλέπουν ως αδύναμη παίκτρια την Μελίνα Μεταξά, λόγω του τραυματισμού, αλλά δεν θα μας κάνει εντύπωση αν αποχωρήσει η Αφροδίτη ή ακόμα και ο Κώστας.

Πάμε όμως στο τελικό αποτέλεσμα! ΒΟΜΒΑ! Σύμφωνα με  το Athensmagazine.gr οι γυναίκες της παρέας σάρωσαν σε ψήφους με αποτέλεσμα η αποχώρηση να κριθεί μεταξύ των δύο ανδρών και το μεγάλο φαβορί, ο Γιώργος Κόρομι να την γλιτώνει στο… τσακ!

Επομένως παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Survivor spoiler 23/02: Ανατρέπονται τα πάντα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα!

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ