ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 23/03: ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

 

Ολοκληρώνεται ακόμα μια εβδομάδα στο Survivor 5 και κλείνει με την αποχώρηση! Ποιος παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης;

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τις μάχες τους και τελικά μοιράστηκαν από μια νίκη ο καθένας. Επομένως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις, δύο από κάθε ομάδα. Αρχικά την Κυριακή (20.03) είχαμε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ανδρέα Ματθαιακάκη από τη νέα ομάδα των Διασήμων και εν συνεχεία την Δευτέρα (21.03) στη κάλπη βρέθηκαν και τα ονόματα των Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρου Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Βάσει ονομάτων η αλήθεια είναι πως χτες πρέπει να είχαμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε τρια άτομα. Ποια ομάδα θα αναγκαστεί να χάσει μέλος της, αμέσως μετά την αλλαγή των ομάδων; Τι αναφέρουν τα πρώρα spoilers;

Survivor spoiler 23/03: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

 

Survivor spoiler 23/03: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Τετάρτη από το Survivor

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν καλούνται να αποχωριστούν έναν παίκτη! Θα είναι ανδρική υπόθεση η αποχώρηση ή θα αποχωρήσει η Μυριέλλα Κουρεντή; Ακόμα spoil δεν έχουμε όμως η λογική λέει πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δεδομένη τη θέση του στον Άγιο Δομίνικο, με βάσει τις μέχρι τώρα επιδόσεις του στις ψηφοφορίες. Από εκει και πέρα βλέπουμε ένα ντέρμπι!

Προσωπική εκτίμηση πως θα παραμείνει και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η αποχώρηση θα κριθεί μεταξύ της Μυριέλλα Κουρεντή και του Τάκη Καραγκούνια. Η λογική λέει πως η παραγωγή θέλει να κρατήσει τη Μυριέλλα, λόγω… Γιώργου Κατσαούνη (εδώ ολόκληρη αλλαγή των ομάδων έκανε για να είναι μαζί) ενώ θα την “χαλάσει” και ενδεχόμενη αποχώρηση του Τάκη, διότι δημιουργεί αρκετές εντάσεις.

Η πιο βολική αποχώρηση για την παραγωγή θα ήταν αυτή του Ανδρέα, όμως φαίνεται να είναι αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τελικά το ένστικτό μας επιβεβαιώθηκε και ο Ανδρέας αποχωρεί από το Survivor! Μα τι εκπλήξεις βρε παιδιά…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ