ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 23/05, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο!

Το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής (23/5) πλησιάζει στο Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης να επανέρχεται σε πλήρεις ρυθμούς από αύριο και να μας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις.

Ο Ατζούν, άλλωστε, είναι αποφασισμένος να δώσει μεγάλα δώρα στους παίκτες, υποσχόμενος να μην φύγει κανείς για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ώστε ακόμη κι ο επόμενος που θα αναγκαστεί να αποχωρήσει, να έχει περάσει ορισμένες ξέγνοιαστες μέρες. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, πρέπει πρώτα να νικήσει στο αγώνισμα επάθλου με την ομάδα του, καθώς το συγκεκριμένο δεν είναι ατομικό, όπως οι ασυλίες.

Τα έπαθλα αυτά θα είναι και μια καλή ευκαιρία, ώστε οι παίκτες να ξεφύγουν από μια δύσκολη καθημερινότηταστην παραλία. Στο trailer, άλλωστε, βλέπουμε τα νεύρα απάντων να είναι… τεντωμένα με τον Τριαντάφυλλο, καθώς και το πότε αποφασίζει να παίξει ή να μην παίξει.

Είναι αρκετά πιθανό, μάλιστα, το «ξέσπασμα» των αντιπάλων του εναντίον του, να γίνεται ακριβώς επειδή μπορεί να έχει αποφασίσει να μην παίξει. Στο trailer κανένα πλάνο δε δείχνει τον «Ντάφυ» να αγωνίζεται και έχει ενδιαφέρον να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, αν θα τον δούμε να αγωνίζεται ή να… παρκάρει στον πάγκο, παίζοντας τον πρόεδρο, ώστε η ομάδα του να μην έχει αρνητικό ματσάρισμα, έστω κι αν δεχθεί κάποιο πέναλτι.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος παίρνει το έπαθλο φαγητού και, πιθανώς, διασκέδασης, με τον Ατζούν να έχει ετοιμάσει μέχρι και… ταξίδι στο Μαϊάμι. Θα πρόκειται για μια υπέροχη εμπειρία, αν και πρώτα πρέπει να γίνει γνωστό αν είναι έπαθλο αυτού του επεισοδίου, ή του επόμενου.

Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο, λοιπόν, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, είναι η κόκκινη. Η ομάδα του Τριαντάφυλλου, δηλαδή, που θα ανατρέψει τα προγνωστικά παρά την παρουσία ενός σαφώς αδύναμου αγωνιστικά παίκτη έναντι επτά δυνατών. Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχουμε, αλλά για οριστικό spoiler θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ