ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 23/05: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο της Κυριακής!

Σε ρυθμούς… Survivor επιστρέφουμε ξανά από σήμερα (23/5), αφού το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επανέρχεται στις οθόνες μας, πιστό στο ραντεβού του, για άλλο ένα «καυτό» επεισόδιο με αποκορύφωμα τον κλασικό αγώνα επάθλου.

Το trailer μας έδειξε, ότι έχουμε να περιμένουμε αρκετά περιστατικά, με επίκεντρο κατά κύριο λόγο τον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής καταφέρνει για ακόμη μια φορά να κάνει έξαλλους συμπαίκτες και αντιπάλους, δείχνοντας πιθανώς μια… αγωνιστική αδιαφορία, αν και πλήρη εικόνα δεν έχουμε. Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση εναντίον είναι άνευ προηγουμένου και τα πνεύματα οξύνονται και πάλι.

 

Ένα γεγονός, που θα μπορούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, πάντως, είναι πως ο Ατζούν δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο για δύο εβδομάδες ακόμη σίγουρα, προσφέροντας και φοβερά έπαθλα. Ένα από αυτά θα δοθεί σήμερα κιόλας, αν και αναμένουμε να μάθουμε τι περιμένει τους επιζώντες του ριάλιτι.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν έχουμε σαφή εικόνα για το αν αγωνίζεται ο Τριαντάφυλλος ή όχι. Αν το κάνει, τότε υπάρχει για την νέα κόκκινη ομάδα, όπως αυτή διαμορφώθηκε μαζί με την μπλε, ένα σαφές ντεσαβαντάζ σε ματσάρισμα, ενώ αν δεν το κάνει, το σύνολο γίνεται πιο δυνατό, ακόμη κι αν υπάρχει πέναλτι.

Ο Σάκης, η Μαριαλένα και η Ελένη, άλλωστε, είναι ικανοί να πάρουν την νίκη στο ομαδικό αγώνισμα και το «ξέσπασμα» των «Μπλε», όπως το βλέπουμε στο trailer, μαρτυρά πως ίσως ο «Ντάφυ» κάτσει στον πάγκο, επικαλούμενος τον τραυματισμό του.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Και οι πρώτες μας πληροφορίες ενισχύουν αυτή την υποψία. Νικητές φαίνεται, ότι θα είναι οι «Κόκκινοι» στο αγώνισμα επάθλου.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ