ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 23/05: Πανικός με Τριαντάφυλλο – Ανακοινώνει την Κυριακή την αποχώρησή του;

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο – Αποκλειστικό παρασκήνιο

Πανικός επικρατεί με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να έχει έρθει εδώ και καιρό στα όριά του, χωρίς να αποκλείεται να ανακοινώσει σύντομα την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο «Ντάφυ» αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού, καθώς έχει «σπάσει» τα κοντέρ στις παραμονές, μετά από υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Το κοινό… δεν τον αφήνει να φύγει και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει, αλλά την ίδια ώρα οι κακουχίες τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Survivor spoiler: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έχει σκεφτεί πολλές φορές την αποχώρηση, αλλά πάντοτε ανάχωμα ήταν, εκτός της λατρείας μέρους του κοινού προς το πρόσωπό του, το χρηματικό κέρδος που έχει πάρει από τον Ατζούν. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει κερδίσει χρήματα περισσότερα από το έπαθλο και δε θα ήθελε να τα χάσει, αν και ενδεχομένως σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να υπάρξει ένα «παραθυράκι», ώστε να τα διατηρήσει.

Ο ίδιος, κάπως έτσι, δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να ανακοινώσει την αποχώρησή του στο επεισόδιο της Κυριακής (23/5), όπου οι ομάδες θα διαγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού. Ο «Ντάφυ» ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να μιλήσει, για μια απόφαση που έχει ήδη πάρει, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει.

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ